Kauniit meikkisiveltimet – Ihana joululahjaidea ja mun lempparisarja!

joululahjaidea

Kauniit meikkisiveltimet ovat yksiä mun lemppariasioista. Pelkkä kauneus ei kuitenkaan riitä vaan niiden tulee olla myös todella toimivia, kestäviä ja äärimmäisen pehmeitä, jotta ne tuntuvat ihanalta meikatessa. Kauniit meikkisiveltimet ovat lisäksi täydellinen joululahjaidea kaikille meikkaajille! 🙂

real techniques

Kauniit meikkisiveltimet

Meikkisiveltimiin on kiinnittynyt huomio viime vuosina reilummin kun koskaan aiemmin, some on lisännyt mielestäni niiden suosiota kaikkein eniten. Kauneustubettajat ja -instaajat ovatkin inspiroineet kauniiden siveltimien valikoimiin isosti. Erilaisia meikkisivellinsarjoja löytyy aivan loputtomasti ja niiden saanti Suomeen on kasvanut roimasti. Monet päältä kauniit siveltimet eivät kuitenkaan ole aidosti hyviä ja laadukkaita siveltimiä, joten kun metsästyksessä on kauniit meikkisiveltimet kannattaa aina ensin ottaa huomioon niiden toimivuus ennen ulkonäköä.

pastellisiveltimet

Laadukkaat meikkisiveltimet

Vaikkakin tuotteiden ulkonäkö on aina ihana asia niin en koskaan suosi siltikään ulkonäköä ennen tuotteen toimivuutta. Laadukkuus ja kestävyys meikkisiveltimissä onkin kaikkein tärkein asia olit sitten ihan ammattilaismeikkaaja tai kotimeikkaaja. Hyvien meikkisiveltimien tulisi kestää käytössä useita vuosia ja niiden tulee tietenkin kestää säännöllistä puhdistusta ja pesua. Kaikki sellaiset siveltimet, jotka alkavat hajoamaan muutamassa kuukaudessa ovat vain rahan tuhlausta ja ylimääräisen jätteen syntymistä omasta taloudestasi. Satsaa siis kerralla kunnollisiin siveltimiin vaikkakin ne maksaisivat hiukan enemmän, hivenen hinnakkaammat kun useimmiten ovatkin kestävämpiä ja laadukkaampia sekä tulevat silloin pidemmän päälle edullisimmiksi.

kauniit meikkisiveltimet

Joulahjaidea meikkaajille

Kun suurin osa laadukkaammista siveltimistä on muutamia euroja kalliimpia niin silloin ne ovat myös todella kiva lahjaidea meikkaajalle. Jokainen meikkaaja varmasti on iloinen uudesta hyvästä välineestä ja jos se on vielä kaunis, niin pelkkää plussaa. 🙂 Oman lahjabudjetin mukaan voi sitten päättää kuinka monta sivellintä ostaa ja monilla sarjoilla onkin ihania sivellinsettejä myynnissä. Sivellinsetit ovat itsessään jo kaunis paketti avata vaikka silloin jouluna.

meikkivälineet

Erinomainen sivellinsarja

Mulla on ollut vuosien aikana vaikka mitä siveltimiä käytössä sekä testissä. Useat kuitenkin päätyvät ns. mustalle listalle niiden huonon laadun ja kestämättömyyden vuoksi. Mulla tietenkin käytössä pitää olla äärimmäisen kestävät siveltimet, koska ne joutuvat kovalle kulutukselle työssäni. Lisäksi kestävyyden vuoksi niiden tulee oikeasti tuntua mahdollisimman pehmeiltä kasvojen iholla. Kun meikkaan eri tyyppisiä ihoja ja osa niistä saattaa olla tosi herkkiäkin, niin silloin siveltimet eivät saa yhtään raapia ja tuntua inhottavilta kenenkään iholla. Siitä useimmiten saakin palautetta heti, että tuntuupas ihanan pehmeältä iholla. Omia suosikkeja eri sivellinsarjoista, jotka tarjoavat juurikin tätä pehmeyttä sekä laadukkuutta on useita, mutta yksi mitä multa löytyy paljon meikkipakista sekä omasta meikkipussista on Real Techniques -meikkisiveltimet.

meikkisiveltimet

Real Techniques -meikkisiveltimet

Sivellinmerkki on kahden brittiläisen meikkaajan luoma sivellinbrändi. He ovat siskokset ja tubettavatkin omalla tubekanavallaan, jakaen erilaisia meikki- ja kauneustutoriaaleja. Heidän siveltimet ovat tosiaankin luotu juurikin ammattimeikkaajan nälökulmasta ja he ovat onnistuneet siinä erittäin hyvin luomaan siveltimet, jotka ovat laadukkaita, kestäviä sekä vielä kauniita.

Lisää plussaa siveltimet saavat multa vielä siitä, että niiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä tuotteita. Useat siveltimet kun kuitenkin ovat aina jonkun eläimen karvaa. Näissä kuitenkin käytössä ovat synteettiset harjakset aivan kaikissa siveltimissä. <3

meikkisivellin

Ensimmäiset Real Techniquesin siveltimet, joita olen hankkinut ovat jo vuosia vanhoja ja edelleen yhtä hyvässä kunnossa kun ostaessakin vaikka niitä on pesty satoja kertoja ja ovat olleet todellisessa tehokäytössä. Heiltä löytyy loputtomasti erilaisia sivellinmalleja ihan jokaiseen meikkaustapaan sekä -tyyliin, joten ihan jokaiselle meikkaajalle löytyy varmasti juuri mieleiset siveltimet. Ulkonälökin siveltimissä on klassisemmasta aina karkkimaisen kauniisiin meikkisiveltimiin. Nämä hiukan yksisarvis-henkiset meikkisiveltimet ovat olleet mulla jo pitkään käytössä ja samantyylisiä löytyy myynnistä edelleenkin. Kauniit meikkisiveltimet ja todella toimivat, joten nämä ovat ehdottomasti yksiä mun joululahjasuosikkeja hankkia ystäville sekä myös itse saada. 🙂

Suomessa Real Techniques- meikkisiveltimiä saa useista eri verkkokaupoista tilattua (mm. KICKS, Cocopanda, Oletkaunis )sekä niitä myydään myös laajalti eri kauneustuotteita myyvissä myymälöissäkin ( mm. Sokos, Stockmann Yliopiston Apteekki, Tokmanni ), jolloin näitä on helppo jokaisen löytää omaan käyttöön ja tai pukin konttiin. 😉

Mitä sä tykkäät näistä siveltimistä ja mitkä ovat sun suosikkeja eri sivellinmerkeistä? Onko niissä ulkonäkö yhtä tärkeää kun laadukkuus?

Ihania meikkaushetkiä kaikille laadukkaiden ja kauniiden meikkisiveltimien parissa! <3

*Meikkisiveltimet saatu blogin kautta ProCarelta. Postaus ei ole yhteistyössä toteutettu.

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki meikkivoide silmameikki
Kommentit (4)
 1. Joskus noin 25 vuotta sitten ostin itselleni joululahjaksi Estée Lauderin tuotepaketin ja sain sen mukana aivan loistavat siveltimet, joista on vieläkin käytössä luomivärisivellin!

  1. idajokikunnas
   28.11.2019, 12:57

   Juuri näin, noin kauan niiden tuleekin kestää. Silloin tietää, että on laadukkaat sudit käytössä. 🙂

 2. Real Technicsin siveltimet myös mun lemppareita. Paras luomivärisivellin löytyy Linda Hallbergilta (blending brush).

  1. idajokikunnas
   28.11.2019, 12:56

   Samat lempparit siis. 🙂 En olekaan kokeillut Lindan siveltimiä, täytynee ottaa testiin. Kiitti vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *