Kauneustuotteet kotiovelle ja upea Bette Box-arvonta.

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

bette box

Heipparallaa, täällä taas ollaan! 😀 Kesäloma on vietelty ja töitäkin tullut puuhailtua jo muutama viikko, mutta teki hyvää ottaa pientä paussia ihan kaikesta, jopa blogistakin. 😉 Nyt on uutta energiaa ja ideoitakin kasaantunut paljon, joten ihanaa naputella täällä taas! <3 Ja kivaa päästä heti arpomaan upea lahja teidän kesken!!

Kesän jälkeen arkeen palaaminen saattaa hiukan takkuilla, mutta siihen on ainakin meille naisille (miksei miehillekin?) yksi tosi ihana piriste! Syksyn kaikki ihanat kauneustrendit ja kauneusuutuudet! <3 Monille on hankalaa kuitenkin löytää niitä uutuuksia tai saattaa olla arkuutta ostaa ihan mitä vain, vaikka mieli tekisi hulluna testailla kaikkia ihanuuksia itselleen..

Kuukausittain kauneutta suoraan kotiin!

Tähän kosmetiikkakokeiluun ja uusien hittituotteiden löytämiseen on ehkä se parhain sekä helpoin keino saada kauneustuotteita kotiovelle toimitettuna joka kuukausi! Pääsin tekemään yhteistyötä blogin tiimoilta Bette Boxin kanssa, joka on just tähän se vastaus! 🙂

Bette Box (entinen LivBox) on kosmetiikan yllätysboxi, joka tulee tilaajilleen kerran kuussa jatkuvana tilauksena. Bette Box sisältää aina uutuustuotteita ja laatukosmetiikkaa.

Mulle tuli pari viikkoa sitten elokuun Bette Box kotiin ja tosiaan tuntui ihanalta saada laatikollinen tuotteita, joista ei ollut ennakkoon mitään hajua. Oikeastaan ihana yllätyslahja toimitettuna kotiin! 🙂

unboxaus

Boxia oli kivaa availla odottaen, että mitähän kaikkea sieltä löytyy.. Elokuun Bette Boxiin olikin valikoitu hyvin sellaisia tuotteita, mitkä sopii juuri tähän arjen aloitukseen ja kesän perään kauneudenhoitoon.

kosmetiikkaa

Boxia avatessa löytää ensimmäisenä esitteen, josta löytyy infot boxissa olevista tuotteista, joten saa heti myös käyttöohjeet tuotteille. Tämä on mun mielestä tosi oleellista, koska kyseessä luultavasti on sinulle osittain vieraitakin tuotteita niin saat heti luettuna samalta sivulta mitä ja miten käyttää kaikkia tuotteita.

boxin tuotteet

Ja sitten tarkemmin mitä Bette Boxista löytyy elokuussa..

helein kauneusravintolisä

Helein Skin, Hair & Nails Kauneusravintolisä. Tätä olenkin testaillut aiemmin ja siis ottanut ihan säännölliseen käyttöön itselläni, joten superihana yllätys saada tätä purkki tulevaan tarpeeseen kun edellinen loppuu. Kauneusravintolisä tekee nimensä mukaisesti iholle, hiuksille ja kynsille hyvää. Itselläni tän alotettua varsinkin kynnet alkoivat vahvistua vauhdilla! (Ovh. n. 27 €/60 tbl)

mannakadar primer

Manna Kadar Prime Time-meikinpohjustusvoide on monitoimituote. Sopii silmä- ja huulimeikin pohjustajana, peiteaineena ja korostuksena. Pitää meikin paikoillaan päivän ja estää sitä karkaamasta esim. juonteisiin. (Ovh. $25/25.51 g)

ibero ripsentaivutin

Ibero Ripsentaivutin on äärimmäisen oleellinen kasvojen piristäjä jos ripset ovat suorat tai alaspäin suuntautuvat. Itselläni ollut Iberon taivuttimet meikkipakissa ja oon ollut tyytyväinen, nyt sain varataivuttimen kaiken varalle! 🙂 (Ovh. n. 4,90 €/kpl)

lumene uudistava yövoide

Lumene Klassikko Uudistava Yövoide. Lumenen tuotteet ovat lähestulkoon aina ihan sairaan hyviä ja tätä en ollutkaan vielä itse testannut. Tulee samantien kyllä käyttöön. Kesän jäljiltä iho kaipaa kunnon kosteutusta ja juuri sitä uusiutumista, jotta meikkikin istuu kauniimmin kasvoille. (Ovh. 5,90 €/50 ml)

nivea käsivoide

Nivea Intensive Care Käsivoide, tämä on se minkä moni unohtaa päivittäisistä kauneusrutiineista! Itse en unohda ikinä, ihan jo siksikin kun työn puolesta käsiä tulee pestyä tosi paljon, jolloin ne tuntuvat koko ajan kuivilta. Rasvailen useampaan otteeseen käsiä päivän aikana ja yötä vasten hieron käsiin tuhdin kerroksen voidetta. Kädet pysyy ihanan pehmeinä ja ehkäisee myös käsien ihon ikääntymistä. Tämä on näppärä koko, joten Nivean käsivoide päätyy mulla käsilaukkuun. (Ovh. 4,20 €/75 ml)

Tuotteiden arvo yli 65 €!

Siinä oli Bette Boxin ns. päätuotteet. Laskeskelin mitä olisi tuotteille tullut hintaa jos ne olisi ostanut erikseen kaupasta ja summa on n. 65 €. Eli melko summa…

Bette Box on kuitenkin kiinteähintainen joka kuukausi tuotteista riippumatta ja  kuukausitilaus maksaa 18,90 €/kk. Eli ei todellakaan paha hinta siitä, että saa rahoilleen huomattavasti enemmän vastinetta kun itse kävisit shoppailemassa samat tuotteet ja siinä on tietenkin vielä se vaiva. Tässäkin tapauksessa elokuun boxissa oli tuotteita yli 46 euron arvosta enemmän kun mistä maksaa! 🙂

Lisäksi Bette Boxissa on mukana aina kivoja näytteitä extrana. Tässä boxissa oli Listerinen suuvesi testiin sekä Cleanin raikas tuoksunäyte (oli muuten ihanan tuoksunen, puhtoinen nimensä mukaan). Ihanat extrat! 🙂

listerine suuvesi

raikas tuoksu iholle

Kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen boxin sisältöön ja idea on mun mielestä ihan loistava. Joka kuukausi kosmetiikan ihanuuksia suoraan kotiin ja aina sama hinta. Näin saa aina testailtua uusia tuotteita ja varmasti löytää tuotteita itselleen, joista tulee oman esim. meikkipussin kulmakiviä! Iso suositus lähtee multa Bette Boxille! 🙂

Hyödynnä alekoodi!

Käy ihmeessä tutustumassa tarkemmin Bette Boxiin täällä! Ja jos innostut tilaajaksi, muista hyödyntää mun alekoodi tilatessa! Sillä saa syyskuun Bette Boxin hintaan 15.90 € (norm. 18,90€). Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. Koodi on voimassa 27.8.2017 asti. Alennuskoodi on IDAIHOLLA.  Tilaamaan pääset tästä!

kauneutta kotiin

ARVONTA!

Lopuksi haluun tietysti myös arpoa yhden Bette Boxin! 😀 Eli jos innostuit tästä elokuun boxista (varmasti innostuit), niin kommentoi postaukseen mikä elokuun Bette Boxin tuotteista sua kiinnostaa eniten? 

Voittaja saa elokuun Bette Boxin itselleen ja pääsee nauttimaan ihanuuksista! Kisa voimassa sunnuntaihin 20.8.2017 saakka, jonka jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan kaikille! 🙂

Ja ihanaa syksyn alkua vielä kaikille, kivaa taas naputella täällä teille! <3

OSALLISTU ARVONTAAN KOMMENTOIMALLA ELOKUUN BETTE BOXIN KIINNOSTAVIN TUOTE!

Kommentit (113)
  1. Helein kiinnostaa eniten, etenkin kynnet kaipaisivat tehoaineita :).

    1. Pohjustusvoide kiinnostaa eniten. Tällä hetkellä juuri ongelmana, että meikit tuntuu päivän mittaan karkaavan naamasta 😀

    2. Meikin pohjustusvoide kiinnostaa eniten. Ripsentaivuttimet hyvänä kakkosena.

    3. Ilman muuta pohjusteelle aina käyttöä ja tottakai hyvänä kakkosena helein ravintolisä,kin en oo koskaan käyttänyt.

  2. Helein ravintolisä kiinnostaa eniten. Tulisi tarpeeseen hiuksille ja kynsille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *