Katkeilevien kynsien pelastaja ja tuotekisan voittaja

vahvemmat hiukset

Haaveena vahvat ja kauniit kynnet sekä hiukset, entäs upeampi iho? Jep, aika monella varmaankin päiväunia siitä kuinka olisi ihanaa jos nämä kaikki olisivat kunnossa ja ne hehkuisivat luonnollista hyvinvointia ulkoisesti. 🙂 Otin haasteen vastaan testata kauneusravintolisää, joka auttaisi tukemaan juuri tätä haavetta. Nyt on pari kuukautta haastetta takana ja millaiset ovat tulokset tähän mennessä?

vahvat kynnet

Kuten jo ihan haasteen alkumetreillä kirjoitin postauksen kynsien muutoksesta on se vain vahvistunut testauksen myötä. Normaalisti mun katkeilevat, liuskoittuvat ja yksinkertaisesti olemattomat kynnet ovat olleet historiaa Helein kauneusravintolisää syötyäni. Kynnet ovat ensinnäkin kasvaneet normaalia nopeammin ja huomattavasti vahvempina.

Kun en ole aiemmin syönyt minkäänlaisia ravintolisiä niin ilmiselvästi en ole saanut kaikkia tärkeitä ravintoaineita ruokavalion kautta mikä on ilmennyt huonojen kynsien kautta. Joten ihan pelkästään tämän puolesta oon supertyytyväinen, että otin kauneusravintolisät käyttöön. 🙂kauniit kynnet

Hiusten ja ihon osalta en ole ihan niin suuria muutoksia vielä huomannut kuin kynsissä. Niissäkin on kyllä tapahtunut pieniä positiivisia muutoksia. Hiuksiin on tullut lisää kiiltoa, jonka luulen johtuvat ihan siitä, että hiuspohja voi paremmin ja erittää sopivasti talia, jota mun hiuspohja ei ole aiemmin tehnyt vaan se on ollut liiankin kuiva. 🙂

Iho on varsinkin tähän aikaan vuodesta tosi kuiva kun sää vaihtuu nopeasti kylmään ja kuivaan. Normaalisti talven kynnyksella iho tuntuu jatkuvasti kiristävältä ja siihen saa lutrata kosteutta koko ajan. Aloin nyt reilu pari viikkoa sitten kiinnittää erityisesti huomiota ihoon ja huomasin, että se ei kiristä ja tunnu niin kuivalta kuin aiemmin. Tietenkin hoidan sitä huolellisesti, mutta esimerkiksi viime vuonna samaan aikaan oli käytössä jo huomattavasti paksummat voiteet ja silti iho tuntui kuivalta. Nyt iho ei näytä eikä tunnu kuivalta! 🙂

Yhteenvetona voin todeta, että mulle nämä toimivat erittäin hyvin ja olen edelleenkin niin innoissani siitä, että mulla on oikeasti kynnet! <3 Isoin muutos on kuitenkin ehkä tapahtunut mun omassa suhtautumisessa ravintolisiin.. Aiemmin ajattelin ettei niillä nyt niin merkitystä ole kun syön kuitenkin monipuolisesti yms., mutta ilmiselvästi en kuitenkaan ole saanut täysin kaikkia tarvittavia ravintoaineita ruokavalion kautta ja erityisesti niitä, mitkä tukevat ihoa, hiuksia ja kynsiä. Nyt käytössä jatkuu varmasti ainakin nämä kauneusravintolisät! 🙂

helein kauneusravintolisäMulla on siis ollut testissä Helein kauneusravintolisä Skin, Hair & Nails , joka sopii nimenomaan 30+-vuotiaille. Se tukee nimensä mukaisesti ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Vaikuttavina aineita on mm. biotiinia, sinkkiä ja peltokorteuutteen luonnollista piitä. Juuri tämän tuotteen lupasinkin arpoa jollekin onnelliselle testiin! Kisaan pääsi osallistumaan kommentoimalla postaustani missä oli myös hiusvinkit superhelppoihin laineisiin!

Ja voittaja on…. Anu Björn !! Onnea Anulle, sulle lähtee samainen Helein kauneusravintolisä Skin, Hair & Nails kokeiluun! 😀

Kiitos kaikille ihanille kommentoijille ja kisaan osallistuneille! <3 Jos kiinnostus heräsi kauneusravintolisiä kohtaan niin tässä vielä muutkin tuoteperheestä löytyvät kauneusravintolisät. Kommentoijien joukossa oli myös paljon eri ikäisiä, joten Helein kauneusravintolisistä löytyy varmasti jokaiselle juuri se oikea tuote.

kaunis iho

Helein kauneusravintolisä Biotin+ sopii kaikenikäisille, joten se on loistava myös nuoremmalle iholle, hiuksille ja kynsille. Siinä on biotiinia, joka on välttämätön vesiliukoinen vitamiini. Biotiinilla on iso aineenvaihdunnallinen merkitys ja se vahvistaa hiuksia sekä kynsiä. Ihon ja limakalvojen hyvinvointia edistää myös biotiini yhdessä sinkin kanssa ja iholle kestävyyttä sekä joustavuutta tuo kysteiini-aminohappo.

Jos taas kyseessä on ikääntyvämpi iho kannattaa kokeilla Helein kauneusravintolisä Anti-Aging Premiumia. Se tukee heleää ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan. Keramidit ja vitamiinit auttavat ihoa säilyttämään kimmoisuutensa sekä tasapainoisen pehmeyden. Ceramosides-uute vähentää ryppyjen muodostumista ja lisää ihon kaivattua kosteuspitoisuutta.

Kaikki Helein kauneusravintolisät löytyvät apteekeista. 🙂

Mitä hyötyjä olet huomannut ravintolisistä ja oletko kokeillut kauneusravintolisiä?

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

 

Kommentit (6)
 1. Hiustenlähtöön ja hyvään tai huonoon kuntoon sekä pituuteen ja paksuuteen vaikuttaa mm. perimä (geenit), sairaudet (mm. kilpirauhasen vajaatoiminta), hormoonit (raskaus ja imetys), kokonaisravitsemus, stressi, anemia, lääkitykset ja hiusten KÄSITTELY.

  Kehon hyvinvointi näkyy hiuksista.

  Hiusten huono kunto voi myös johtua ravintoaineiden puutteesta.

  Monipuolinen ruokavalio ja ruoan laatu ovat erittäin tärkeitä myös hiuksille, erityisesti silloin, kun hius on kasvuvaiheessa vielä hiuspohjan alla. Hiusten kannalta hyvät rasvat, riittävä veden juonti sekä monipuolinen ruokavalio, jossa on tarpeeksi proteiineja, kalan omega-3 rasvahappoja (EPA ja DHA), kivennäisaineita ja vitamiineja.

  Hiusten lisääntymistä, pituuskasvua tai paksuutta EI voi lisätä millään lisäravinnepillerillä. Ihan oikeesti, EI voi.

  Jos näin olisi, niin meillä olisi kaikilla paksut hiukset napaan asti aivan varmasti, mutta kun ei ole. Ja missähän ne kaikki pitkäkyntisetkin ovat?

  Rakennekynsiä laitetaan, kun omat ei kasva.

  Varmista, että saat riittävästi D-vitamiinia, sillä sen vajaus surkastuttaa talirauhasia ja hiuspohja kuivuu.

  Jos syö kananmunan päivässä, se vahvistaa hiuksia paremmin kuin mikään pilleri tai shampoo.

  Näkyviä tuloksia alkaa huomata puolen vuoden jälkeen.

  Voit todellakin kokeilla kaikenlaisia lisäravinne juttuja, mutta niiden vaikutus usein on minimaalinen tai täysin nolla.

  http://personal.inet.fi/koti/remeli/hius.htm

 2. Ravintolisiä puolesta :)
  31.10.2016, 21:31

  En ole aivan 100% samaa mieltä kuin edellä kommentoija. Itse olen käyttänyt msn+ C vitamiinia ja todellakin huomannut vaikutuksen juuri esim kynsien kasvuun. Vaikka söisi montakin kananmunaa päivässä niin myös niiden kananmunien laatu (miten kanoja on ruokinta) ratkaisee aika huimasti!
  Olen myös asunut ulkomailla ja huomasin kuinka hiukset ja kynnet kasvoi huimasti ihan eri tavalla kuin Suomessa. Lienee syynä se tietenkin et söin erilaises maaperässä kaivettua ruokaa ja Suomessa on tosi lyhyt kasvukausi.
  Uskon että tietyt ravintolisät on kyl useinkin paikallaan vaikka söisi kuinka terveellisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *