Kasvojen kavennus ja korostus huipputuotteella!

kasvojen muotoilu

Kasvojen kavennus ja korostus eli kasvojen muotoilu on jo kaikille tuttu juttu arjen meikissäkin. Siihen on kuitenkin loputtomasti tuotteita ja tapoja miten sen voi tehdä parhaiten omille kasvoille sopivaksi. On puuterisia ja voidemaisia tuotteita ja molempia aivan järjettömän paljon markkinoilla! Itse oon tällä hetkellä eniten tykästynyt voidemaisiin kasvojen muotoilutuotteisiin ja löysinkin yhden tosi hyvän tuotteen, joka on vielä ihan törkeen edullinen ja päihittää monet kalliimmat tuotteet helposti! 🙂

kasvot ilman muotoilua

Yllä olevassa kuvassa kasvoilla vaan meikkivoide ja peitevoide sekä ihan kevyesti puuteria vaan silmien alla, jotta peitetuote ei lähde uraantumaan. Kasvot suht tasaisen sävyiset, mutta tosi yksiulotteiset ja vailla kasvojen omien piirteiden korostusta ja lisähehkua, joten tykkään ihan päivittäin käyttää kasvojen muotoilutuotteita. Varjostan ja korostan kasvojen ihoa arkimeikissäkin.

Tein aiemmin postauksen hyvästä marketti meikkivoiteesta ja sen jälkeen tulikin kyselyjä, että miten muutoin oon meikannut ihoni kun kuultaa luonnollisesti. Ja näissä kuvissa siis se sama meikkivoide ja peitetuote iholla, jonka päälle teen varjostukset ja korostukset.

Aiemman postauksen hyvästä meikkivoiteesta pääset tsekkaamaan alta!

Marketti meikkivoide ja peitetuote testissä, iso suositus!

Kasvojen muotoilu

Nyt kuitenkin tähän uuteen lempparituotteeseeni! Kyseessä on siis kasvojen muotoilupuikko, jossa on voidemainen varjostus- ja korostustuote samassa. Mulla on ollut testissä useita erilaisia voidemaisia muotoilutuotteita ja niistä osa tosi hyviä, mutta tästä on pakko sanoo, että aivan törkeän hyvä hinta-laatusuhde!!

Esimerkiksi testasin kertaalleen Kim Kardashianin hypetettyjä muotoilupuikkoja ja tää tuote on selkeästi parempi ja hinnaltaan aika pieni osa sen hinnasta!! Lisäksi tätä saa kätevästi myös ihan marketeista.

Kyseessä on Rimmel Insta Duo Contour Stick ja se on hinnaltaan noin 10.50 euroa. Jostain paikoista löytyy edullisemminkin. Ja kun samassa tuotteessa on varjostus- sekä korostus iholle niin hinta ei todellakaan ole paha. Mulla on tässä meikissä käytössä puikosta sävy Medium.

insta duo contour stick

Puikon toisesta päästä rullaantuu varjostusvoide huulipunamaisessa muodossaan, joten sitä on tosi helppo levittää suoraan iholle kapeastikin. Monesti voidepuikot ovat tosi paksuja ja niistä on hankala levittää tuotetta suoraan iholle kun sitä tulee liian leveästi tai liikaa, jolloin kasvojen contour on tuomittu jo epäonnistuneeksi.

voidemainen varjostustuoteKasvojen kavennus

Mulla on kasvojen malli pyöreähkö ja varsinkin pyöreistä poskista olen “kärsinyt” pienestä pitäen. Kärsinyt sana heittomerkeissä, koska niistä on kiusattu ja sen takia niistä on tullut itselle epävarmuus, joka näyttäytyy itselle välillä vielä tänä päivänäkin. Vaikka kyllä tiedän ettei niissä ole mitään vikaa. 😀 Sitä kuitenkin haluaa kaventaa niitä edes vähän, siitä vaan tulee itselleen parempi fiilis. 🙂 Kevyt kasvojen kavennus on mulla käytössä siis aina kun laitan meikkiä nassuun.

kasvojen kavennus

Teenkin sen takia hiukan erilailla muotoilun/varjostuksen kun on totuttu näkemään. Eli vedän vielä normaalin poskiluu-varjostuksen pidemmälle. Poskiluun päätyttyä varjostusta siis vielä aika graafisesti alas leukaa kohti, kuten kuvista huomaatte. Se tekee kasvoille lisää v-muotoa, joka luo kapeamman vaikutelman kasvoille ja kaventaa myös ns. alaposkea.

varjostus pyöreille kasvoille

Muutoin levittelen sitä niihin tutumpiin kohtiin. Ohimoille, leukaperiin, nenän sivuille ja lisäksi luomivakoon, jolloin sillä saa luonnollisen varjon myös luomille mikä avartaa katsetta. 🙂

Lopuksi häivyttelen voidemaisen varjostuksen kostutetulla meikkisienellä. Ja tärkeintä siinä on, että pyrkii painelemaan sientä juuri siinä kohdassa missä varjostusvoide on, jotta sitä ei liikuttele enempää kasvoilla. Jos tuotetta lähtee vetämään häivyttäen pitkin ihoa ihosta tulee helposti tunkkainen ja koko varjostuksen pointti katoaa, eli se kasvojen kavennus. Joten painele/häivytä varjostus aina juuri siihen kohtaan mihin se varjostus halutaankin.

kasvojen korostustuoteKasvojen korostus

Varjostuksen tai kasvojen kevyen kavennuksen jälkeen rullaillaan puikon toisesta päästä korostustuote. Ihana sävy ja tekstuuriltaan sopivan pehmeä. Eikä myöskään liikaa helmiäistä!! Se on mulle tosi oleellinen, en tykkää, että kasvojen korostus on liian epäluonnollinen ainakaan arjessa. Pikemminkin lähellä sellaista kun siinä olisi valoaheijastavaa kosteusvoidetta ja iho hehkuu sen ansiosta. Luonnollinen ja tosi ihana korostustuote kyseessä siis! 🙂

Siitäkin levitän suoraan tuotetta kasvoille. Silmien sisänurkkiin, kulmien yläpuolelle ja aivan kapeasti kulmien alle kulmaluulle, poskipäiden korkeimpiin kohtiin, leuan keskelle ja huulten amorinkaarelle.

strobing-meikki

Korostuksen painelen ja häivyttelen samaan tapaan kun varjostuksenkin. Toki tietty eri kohdalla meikkisienestä, jotta tummaa sävyä ei tule näihin valo-/korostuskohtiin. 😉

kuultava meikki

Tässä vielä superlähäri, josta näkee hyvin mun mielestä miten kaunis ja luonnollinen kuulto iholla! Eikä kuitenkaan korosta juonteita tai huokosia kun ei ole liikaa just sitä helmiäistä.

kasvojen korostus

Näin kasvojen kavennus, -muotoilu, contouring, -varjostus, -korostus, strobing.. (ehkä liiankin monta nimeä tälle tekniikalle jo käytössä.. 😀 ) on valmis!

hehkuva iho

Luonnollisen lopputuloksen saa siis tällä Rimmelin muotoilupuikolla helposti ja iltameikkiin voi sitten tietysti lisää vähän enemmän jos haluaa vahvemmat varjotukset ja korostukset.

Laitoin lopuksi vielä muunkin meikin kasvoille ja sipasin ihan kevyesti puuteria vielä koko meikin päälle. Näin sillä saa hyvin myös enemmän mattaisen ilmeen, mutta pysyy kuitenkin raikkaana. En muuten laittanut tähän meikkiin ollenkaan poskipunaa ja mun mielestä silti aika hehkuva lopputulos. Mitä tykkäätte?

contouring

Itse en tosiaan usko, että omassa meikissä enää luopuisin ihan täysin kasvojen muotoilusta. Siinä kuitenkin käytän eri asteita, välillä ihan tosi kevyesti ja nykyään enemmän keskityn korostukseen kun siihen varjostukseen.

*Tuote saatu. 

Mites te osaatteko elää enää ilman contouringia?? 😀

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (3)
 1. Sinulla on niin kauniit ja sopusointuiset kasvot ettei minusta tarvitse contour tuotteita edes käyttää. Rimmelin tuote on kiva vinkki ja täytyisi hankkia tämän tuotteen koska siinä on nuo värit hyviä kuin ruskea onkin kylmänsävyinen eikä korostusväri ole niin kiiltävä. Oletko ammattimeikkaajana tustunut Meironin meikkivoiteisiin, ostin just pari sävyä ja koostumus on minusta tosi hyvä ja tuote on helppo käyttää. Olisi kiva kuulla mielipiteesi näistä Meironin tuotteista !

  1. Sattui pieni kirjoitusvirhe, eli tarkoitan kyllä tuotemerkkiä Mehron !

   1. idajokikunnas
    18.10.2017, 09:46

    En olekaan testannut noita vielä! kiitti vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *