Hehkuva juhlameikki ja arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

juhlameikki

Juhlameikki on nyt ajankohtainen kun kaikki kesän juhlinnat lähestyy tai osa on jo alkanut. Erilaisia meikkitutoriaaleja on paljon juhlameikkeihin, mutta ajattelin raottaa teille muutamia upean meikin saloja eli vinkkejä, miten saa täydellisen juhlameikin kesään! 🙂

Tein aiheesta tutoriaalivideon, jossa on juhlameikki tehtynä alusta loppuun! Siinä paljastelen omia superhyödyllisiä vinkkejä meikkaamiseen, joita kannattaa ehdottomasti ottaa osaksi omaan meikkaamiseen.

Juhlameikki ja meikkivinkit

Videolla mm.:

  • Miten saat laitettua ripsitupsut itsellesi tosi helposti ja huomaamattomasti?
  • Miten peittää luonnollisesti, mutta tehokkaasti silmäpussit?
  • Miten peittää tummat silmänaluset?
  • Miksi meikkivoiteesta voi tulla pakkelimainen?
  • Miten poistaa ylimääräinen puuteri iholta?
  • Miten korostaa ihoa parhaiten ja luonnollisimmin?

Kannattaa ehdottomasti katsoa video aivan loppuun asti jos haluaa kaikki meikkivinkit täydelliseen juhlameikkiin! 🙂

Osallistu arvontaan

Videolla ja tässä postauksessa puhun myös siitä miten tärkeää on ihon valmistelu täydellistä meikkiä varten. Joten ihanaa päästä jakamaan tuotepaketit juuri siihen!

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla, mikä oli videolla sulle hyödyllisin tai parhain meikkivinkki? Osallistumisaikaa on 1.6.2018 asti. Arvon teille ihanille 3 upeaa tuotepakettia, jotka pitävät sisällään samat ihonhoitotuotteet, jotka ovat tässä postauksessa mukana. Nivea Urban Detox -kasvonaamio, -päivävoide sekä Nivea MicellAir Expert -meikinpuhdistusliinat. 🙂

*Tärkeää! Uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseen käytäntöön liittyen on tärkeää, että huomiot postauksen lopussa olevan tekstin ennen osallistumistasi arvontaan. 

Juhlameikki

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FzV-wYvwSJ4?ecver=1]

Ihon valmistelu

Kuten videolla höpöttelin, niin juhlia sen meikkiä varten olisi hyvä aloittaa ns. valmistelu paria päivää aiemmin. Juhlameikki ja tai mikä tahansa tärkeän päivän meikki vaan asettuu paremmin ja kauniimmin kasvoille kun iho on hyvin hoidettu ja valmisteltu juhlapäivään.

nopeat kasvonaamiot

Itse aloitin paria päivää aiemmin valmistelun meikkivideoon ja vaikka mun iho ei olekaan mikään täydellinen ja en odota, että se ihmeen kaupassa muuttuisi sellaiseksi.. Niin ihonhoidolla sen saa oikeasti täydelliseksi just meikkiä varten, jolla sitten saa ne ihon värivirheet sekä muutkin iho-ongelmat piiloon.

ihon heleytys

Detoxia iholle

Erillistä ihon kuorintavoidetta mulla ei ollut käytössä vaan itseasiassa kasvonaamio. Nivea Essentials 1 Minute Urban Skin Detox Mask +Purify -syväpuhdistava kasvonaamio toimii naamion tapaan tutusti, mutta myös kuorii iholta kuolleen ihosolukon ja epäpuhtauksia. Urban Detox -sarjan tuotteet ovat iholle sitä detoxia, eli ne mm. puhdistavat huokosia ulkoilman pölystä ja ilmansaasteista, joita iholle kertyy joka päivä meidän sitä huomaamatta. Täydellinen kirkastamaan ja tasoittamaan iho, jotta meikki asettuu kasvoille kauniisti ilman tukkivia epäpuhtauksia. 🙂

ihohuokosten häivytys

Ihohuokosten häivytys

Mulla on myös aina isot ihohuokoset, joten ne helposti korostuu meikin kanssa. Siihen apua toi päivää ennen levitetty Skin Detox Pure Refine -kasvonaamio, joka supistaa ihohuokosia. Molemmat käyttämäni naamiot ovat käteviä kun niiden ei tarvitse olla iholla kun minuutin verran eli kasvojen hoito ei vie aikaa päivästä. Nää on myös sen verran hellävaraisia, että niitä voi siis käyttää osana ihonhoitoa ihan silloin normaalina arkenakin. Tällöin ihon detox-hoito on arjessa mukana säännöllisesti. 🙂

ihon valmistelu meikkiin

Joka päivä tietysti lisätään hyvä kosteutus iholle aina erilaisten naamioiden ja kuorintojen lisäksi sekä tietty myös juuri ennen sitä juhlameikin tekoa.

paras päivävoide meikkiin

Kosteutta iholle = kestävä ja kaunis meikki

Nivea Urban Detox Skin Protect +48H Moisture Boost -syväkosteuttava päivävoide on tosi hyvä meikin alle voiteena ja sopivan kevyt koostumus toimii hyvin kuivan ihon ns. primerinakin. Voiteessa on SK20, joten se on hyvä suoja iholle auringon haittoja vastaan myös. Urban Detox -päivävoide on myös osa tuota ihon detox-hoitoa, päivävoiteessa se merkitsee sitä, että  sillä on ihon vastustuskykyä parantava vaikutus juuri noita kaupunki-ilman haittatekijöitä vastaan.

Mulla voide pitää ihon ja meikin täydellisenä tosi pitkän päivän. Yleensä meikkaan joskus klo 6.00 aamuisin viimeistään ja mun meikin tulee pysyä hyvänä iltaan asti ennen puhdistusta ja tämän voiteen kanssa se on pysynyt ja toiminut tosi hyvin.

meikkitutoriaali

expert puhdistusliinat

Kuten aiemmassa postauksessa aiheesta hehkutin Nivean MicellAir Expert- puhdistusliinoja, niin ne olivat tosiaan tässäkin juhlameikkitutoriaalissa tosi hyödyllisiä ja niistä on moneksi. 🙂 Videon ihan lopussa oli vielä supervinkki, miten meikki viimeistellään myös näillä puhdistusliinoilla.

juhlameikkitutoriaali

Mitä tykkäsitte meikkivideosta ja juhlameikistä? Tuliko uusia vinkkejä tai mitkä vinkit aiot ehdottomasti ottaa haltuun?

*Tärkeää, luethan ennen osallistumista!

Tänään 25.5.2018 astuu voimaan GDPR eli EU:n tietosuoja-asetus, joten se vaikuttaa tietysti näihin blogikommentteihinkin ja mun velvollisuus on informoida asiasta teitä ennen kommentointia. Arvontaan osallistuminen edellyttää kommentoinnin ja sen yhteydessä jätettävän sähköpostiosoitteen(ei näy kommentissa). Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan saadakseni yhteyden voittajiin. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Tärkeää on että, jokainen osallistuja huomioi tämän henkilötietouudistuksen ja antaa sille suostumuksen. Asiaa yhtään helpottaakseen, niin kommentoimalla annat suostumuksen minulle sähköpostisi käyttöön (vain voittajille viestimistä varten). Jos et halua antaa suostumusta, jätä kommentoimatta tai voit myös jälkikäteen kommentoiden perua suostumuksen, jonka jälkeen kommenttisi tietoineen tulen poistamaan. Tylsiä nämä lakiasiat, mutta muutosten myötä minunkin pakko nämä huomioida ja infota tarkasti ennen kommentointia.

Osallistu siis arvontaan kommentoimalla mikä oli lemppari meikkivinkki videolla ja kommentoimalla annat samalla suostumuksen tähän tärkeään uudistukseen! <3

 

Ihania juhlameikkejä kaikille niihin kesän tärkeimpiin päiviin! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki ihonhoito muodonmuutos
Kommentit (120)
  1. Mulle paras vinkki oli ihon valmistelu meikkiä varten!

  2. Ehdottomasti tuo ihon valmistelu meikkiä varten, itselläni on sellainen iho joka silloin tällöin puskee näppyä milloin stressistä ja millon mistäkin, pahinta on että leukaan alkaa kasvaa ns toinen leuka juuri ennen juhlapäivää. Todellakin tuo vinkki tuli tarpeeseen tulevia kesän juhlia ajatellen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *