Talven ihonhoito, vinkit hehkuvaan ja hyvinvoivaan ihoon

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

ihonhoito

Hellävarainen ihonhoito on varsinkin talvella tosi tärkeää. Itse kärsin tosi kuivasta ihosta sekä mun iholla on paljon erilaisia ongelmia, joten siitä tulee pitää huolta joka päivä. Hyvät ihonhoitorutiinit auttavat mun kohdalla ihoa valtavasti voimaan paremmin ja senpä takia ihoa tulee hoitaa huolellisesti aamuin illoin.

Tein Nivean kanssa yhteistyössä videon, jossa esittelen talvi-ihon hoitorutiinit. Tässä on sisällytettynä kokonaisvaltaisesti mun ihonhoitorutiinit ja varsinkin talvisin en mitään näistä vaiheista skippaa. Mun äärimmäisen kuiva iho pysyy näin kunnossa läpi talven ja vaikka en ihan ilman meikkiä missään tallustelekaan, niin ainakaan iholle ei tule enempää ongelmia, joten kasvoille meikki asettuu kauniimmin ja hehkuu sen läpi kauniisti. 🙂

Kannattaa tsekkaa video kokonaisuudessaan, siellä on kaikki asiat ja vaiheet tarkemmin ihonhoitoon talvelle puhdistuksesta lähtien.

Näin hoidat talvi-ihoa, katso video!

Videolla käyn/teen siis kaikki vaiheet läpi, joita teen iltaisin päivän jälkeen putsauksesta asti. Aamulla tosiaan ihonhoito kulkee samoilla spekseillä, mutta sillon käytössä tietysti kevyemmät voiteet kasvoille sekä valoa heijastava silmänympärysvoide.

tehoseerumi

Ihonhoito talvella

Tähän Nivea Anti-Age Volume Filling Pearls -seerumiin ihastuin kunnolla! Vaikka se on tarkoitettu yli 40-vuotiaille niin nuoremmatkin voivat sitä käyttää kauneuskuurimaisesti. Itse oon nyt käytellyt sitä iltaisin ja oon kyllä huomannut eron hehkussa. Aamulla ei peilistä tuijota ihan niin valju ja väsynyt nassu. 😀 Seerumin aktiiviaineet vapautuu pienistä helmistä pumpatessa seerumia käsiin, joten voi olla, että just se kun ne vapautuvat tuoreeltaan niin seerumi tehoaakin paremmin. Tätä voin lämpimästi suositella. 🙂 Kyseinen seerumi on muuten nyt tarjouksessa K-citymarketeissa joulukuun ajan jos innostut testaamaan.

kuiva iho

En aina käytä silmämeikkiin poistoainetta, mutta talven tullen otan senkin ihan säännölliseen käyttöön. Iho on niin paljon herkempi ja kuivempi talvisin niin en halua yhtään hinkkaa sitä liikaa puhdistaessa sekä kosteuttava silmämeikinpoistoaine ei vie niiltä superkuivilta silmänympäryksiltä yhtään ihon omaa kosteutta. Sama juttu muissakin putsareissa. Talvella varmistan mahdollisimman kosteuttavat puhdistustuotteet. Pääasia ettei ne vaan olisi sellaisia mitkä kuivattavat ihoa, eli ns. liian tehokkaat putsarit ja saippuat jää talveksi ainakin kaappiin. Puhdistusmaidot ja hellävarainen kasvovesi ovat mun mielestä parhaat talvi-iholle.

nivea

Ihon kuorinta tärkeää

Moni pelkää ihon kuorintaa, mutta sitä ei todellakaan tarvitse pelätä kun käytössä on hellävarainen kuorintavoide ja ehdottomasti kasvoille tarkoitettu!! Nivean Skin Refining Scrub on tosi hellävarainen ja sitä voi hyvin käyttää pari kertaa viikossa. Itse käytän vähän fiiliksestä riippuen kerran tai kaksi viikossa. Kasvot kirkastuu kummasti kun pitää ihon säännöllisen kuorinnan mukana ihonhoitoa! Sen lisäksi kaikki voiteetkin imeytyy ja tehoaa paremmin iholla sekä ehkä se paras, että meikki asettuu kun unelma kasvoille! 🙂

ihon kuorinta

Katso ihmeessä videolta mun käyttämät tuotteet ja voit käydä tutustumassa myös tarkemmin ihaniin Nivean tuotteisiin täällä. Kannattaa tosiaan valita ehdottomasti omalle iholle sopivat puhdistus- sekä hoitotuotteet. Talvella kuitenkin kannattaa aina suosiolla valita hiukan kosteuttavammat tuotteet ja se mitä suosittelen aina kaikille on se kasvovesi. Se pelastaa kuivaihoista niin paljon! Sen kanssa seerumi ja voiteet tekevät ihmeitä pintakuivuudelle ja kasvot ovat heleät läpi talven! <3

Videolla käytetyt Nivean tuotteet:

Q10plusC Anti-Wrinkle +Energy Day Care -päivävoide. Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide. Daily Essentials -Gentle Cleansing Milk -puhdistusemulsio, -Double Effect Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaine, -Soothing toner -kasvovesi, -Skin Refining Scrub-kuorintavoide, -Refining Clear-Up Strips-mustapäälaastarit. Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls -seerumi. Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoide.

Saitko videolta hyödyllisiä vinkkejä? Ja hoidatko ihoasi huolellisesti joka päivä?

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (5)
 1. Hei!
  Olen saanut blogistasi useita hyviä kauneusvinkkejä 🙂 Toiveenani olisi postaus jossa käsittelisit luonnonkosmetiikkaa laajasti. Esimerkiksi perus/juhlameikki alusta loppuun ja eri voiteita eri ihotyypeille jne.
  Mukavaa joulun odotusta! 🙂

  1. idajokikunnas
   29.11.2017, 08:35

   Ihana kuulla, että oot saanu hyviä vinkkejä! 🙂 Ja ehdottomasti täytyy tehdä luonnonkosmetiikalla enemmänkin postauksia. <3

 2. Sähän oot todella kaunis ilman meikkiä! En ainakaan nähnyt pienintäkään iho-ongelmaa, päinvastoin, täydellinen iho. Kai sä siis oikeesti pesit tossa meikit pois?

  1. idajokikunnas
   29.11.2017, 18:06

   Heh, kiitos Nanna. 😀 Kyllä ihan pesin ja putsasin meikit pois, vahvat valot hiukan häivyttivät ihon punaisuutta, mutta on mulla kyllä ihon kunto parantunu huimasti sokerittomuuden myötä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *