Kiinnitetty postaus

Ihonhoito ja luottotuotteet kesään

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

kesäiho

Kesä on nyt ja pian jo juhannuskin! Ah, mökkeilyä ja festarointi, siitä on mun ja monen kesä tehty. 🙂 Kesäiho pysyy tietenkin mukana matkassa ja sen hoitamisen on oltava nopeaa, kätevää ja ehdottomasti huolellista! Keräilin tähän postaukseen ihonhoidon ehdottomat luottotuotteet kesään sekä vinkit siihen miten helppo ja huolellinen ihonhoito onnistuu missä vain! <3

ihonhoito

Aurinkosuojaa herkälle iholle

Mulla on todella herkkä ja reagoiva iho, eikä ainoastaan kasvoissa vaan koko kehossa. Tästä syystä mulle on aina ollut haastavaa kesän ensisäteet auringosta sekä niiden oikeiden aurinkosuojien löytäminen. Monet aurinkovoiteet tekevät tehtävänsä ettei iho pala, mutta ihooni ilmestyy silti joko aurinkoihottumaa tai sitten ihottumaa/ärsytystä itse aurinkovoiteesta.

Hyvästi aurinkoihottuma!

Tämä on monelle muullekin iso ongelma. Herkkä ihoisten on usein hankala löytää juuri oikeanlaista voidetta reagoivalle iholle. Nyt on Nivealla ehkä ainakin mun iholle paras koskaan testaamani aurinkosuoja!! Ja vielä tarpeeksi korkea suojakerroin! Nivea Sun Sensitive Immediate Protect 50+ Aurinkosuojasuihke. Se sopii tosi herkällekin iholle ja suojaa ihoa lisäksi aurinkoihottumalta. Ja se on aivan huippua! Joka kesä tai talvisin reissuissa mulla ilmaantuu aurinkoihottumaa heti ensisäteistä ja siinä se sitten pysyykin viikkotolkulla.. 🙁 Nyt oon käyttänyt tätä Nivean aurinkosuojasuihketta heti kesän alusta asti ja ekaa kertaa vuosiin ei ihottumaa näy!

Tästä oon niiiiin onnellinen! <3 Iho tuntuu ja näyttää paremmalta, eikä tarvitse koko kesää verhoutua auringolta. Nyt olen jo melkein pullollisen käyttänytkin tuota ja iho on saanut kaunista päivetystä. Luulen, että loppukesään mulle sopiikin hyvin hiukan pienempi suojakerroin, joten mulla on nyt käytössä Nivea Sun Sensitive Immediate 30 Aurinkosuojasuihke. Se on myös uutuus ja on tarkoitettu herkälle iholle. Siitäkään ei ihoni siis ärsyynny ja se pitää ihon rauhoitettuna ja suojattuna auringolta tehokkaasti. Molemmat aurinkosuojat ovat ehdottomasti mun suosikkeja kaikille herkkä ihoisille!

kesäiho

Aurinkosuoja mukana matkassa

Auringon kaikilta haitoilta suojautuminen ei tehoa ellei aurinkovoidetta lisää säännöllisesti auringossa ollessa. Klassikko aurinkovoide Nivea Sun Protect & Moisture 30 Aurinkovoide löytyy myös matkakoossa, jolloin voide on helppo ottaa kassiin mukaan. Itse lisäilen aurinkosuojaa aina noin 1,5 tunnin välein, joskus tiuhemminkin. Vaikka kaikki nämä voiteet ovat vedenkestäviä niin tietysti uimisen jälkeen tulee aina lisätä aurinkosuojaa.

kestävä rusketus

Kaunis ja kestävä päivetys

Kun vartalon iho on saanut varsinkin tänä kesänä poikkeuksellisen ajoissa päivetystä, sitä haluaa tietysti pitää sen kauniina mahdollisimman pitkään. Tehokas kosteutus iholle aina auringon jälkeen auttaa päivetystä säilymään kauniina. Parhain keino hoitaa vartalon ihoa auringon jälkeen, on hypätä lämpimään suihkuun ja pestä huolellisesti kroppa läpi päivän voiteista ja liasta. Kun suihkusaippuaa alkaa huuhdella vartalolta voi veden alkaa vaihtaa viileämmälle. Iho on hyvä jäähdyttää aina auringon jälkeen. Silloin saat ainakin kaiken esim. palamisen pysäytettyä ja viileä tekee muutoinkin hyvää kuumuuden perään. Suihkusta tullessa ja ihon ollessa vielä hiukan kostea, on se paras hetki levittää after sun-voide iholle.

Nivea Sun After Sun Moisture -emulsio kosteuttaa tehokkaasti ja viilentää ihoa auringossa oleilun perään, se auttaa ihoa palautumaan ja säilyttämään kosteuden tehokkaasti. Silloin päivetys oikeasti pysyykin pidempään iholla. Kun voide levitetään kostealle iholle se pääsee imeytymään iholle tehokkaammin.

ihonhoito

Kasvojen suojaaminen auringolta

Kasvojen ihon suojaaminen on monille jo itsestäänselvyys kun ollaan auringossa. Mutta moni edelleen unohtaa suojata kasvojen ihoa ihan ns. normipäivinä, jolloin ei niinkään ole ottamassa aurinkoa. Kasvot tulisi aina suojata auringolta vaikka niihin tulisikin meikkiä päälle. Ja tehokkaampi suojaaminen korkeammilla suojakertoimilla tulisi aloittaa jo kevään alkaessa.

ihonhoito

Meikin alle kannattaa valita tietenkin sellainen voide, jonka päälle meikki asettuu kauniisti ja  oman ihotyypin mukaisesti. Itse valitsen kasvoille tulevan aurinkosuojan juurikin sen mukaan miten se asettuu meikin alle. Silloin mun ei tarvitse hankkia kun yksi aurinkovoide kasvoille koko kesäksi.

Meikin alle tosi hyviä ovat Nivea Sun UV Face Anti-Age & Anti-Pigments 30 Aurinkosuojavoide sekä Nivea Sun UV Face Soothing Sensitive Aurinkosuojavoide. Molempien päälle meikki asettuu tosi hyvin. Jos mun iho tuntuu hiukan kuivemmalta laitan Anti-Age version, se tuntuu kosteuttavan tehokkaasti. Kun taas iho on hiukan öljyisemmän tuntuinen oon huomannut, että silloin Soothing Sensitive on paras. Se jättää iholle tosi sileän tunteen, lähes mattaisen.

ihonhoito

Ihonpuhdistus

Kesälläkään ei ihon huolellista puhdistamista saa skippaa. Kesällä sen vaan toivoo sujuvan entistäkin nopeammin ja helpommin. 😉 Mulla on kesäisin käytössä tehokkaat misellit. Ne kulkee matkassa niin helposti, olin sitten menossa mökkeileen tai heilumaan viikonlopuksi festareille. Festareilla varsinkin meikki on useimmiten saatava ilman vettä pois ja miksi ei mökilläkin.

Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Misellivesi vie kaiken vahvankin meikin mennessään helposti ja iso pullo riittää hyvin koko kesän päivittäiseen ihonpuhdistukseen.

ihonhoito

MicellAIR Expert Meikkiliinoilla puhdistan ihoni just silloin kun olen jo puoliksi väsyneenä kaatumassa sänkyyn ja meikit on saatava pois kasvoilta. Pyyhin kasvojen meikin ja vaikka olisi kuinka kestävä meikki ollut tehtynä festarointia varten, se lähtee pehmeästi pyyhkimällä. 🙂 Meikkiliinat ovat mulla myös mukana meikin tekemisessä, kuten oon aiemmin kirjoitellutkin ja ne kulkee myös mukana matkassa koko ajan varmuuden vuoksi. Niillä on helppo korjailla meikkiä päivän tai illan mittaan.ihonhoito

Kesän ns. normaalimpaan menoon mökkeilyyn yms. mulla on tosiaan vain tuo iso MicellAIR Expert Misellivesi käytössä. Festareille puolestaan otan kyllä mukaan ihan kätevyyden vuoksi vain meikkiliinat sekä Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Silmämeikinpoistoaineen. Se on samaa Expert-sarjaa, mutta on tarkoitettu vielä erityisesti vahvalle ja kestävän silmämeikin poistamiseen. Festareille tulee laitettua vahvempi kesän silmämeikki ja tietenkin hyvinkin vedenkestävä versio.

ihonhoito

Vahvan festarimeikin puhdistaminen onkin iiseintä kun kastelen suoraan mukana olevaa meikkiliinaa vielä lisäksi tuolla silmämeikinpoistoaineella. Painan luomien päälle hetken ja pyyhkäisen silmämeikit mennessään. Sen jälkeen samalla liinalla puhdistan kasvojen ihon kauttaaltaan. Sillä lähtee kasvot hyvin puhtaaksi ja ei tarvitse erikseen olla edes vanulappuja mukana festarikassissa.

ihonhoito

Ihon tehokas kosteutus

Huolellisen ja tehokkaan kasvojen puhdistuksen jälkeen iho pitää kosteuttaa. Kesä tuo lisää kosteutta ihollemme, mutta aurinko, katupöly yms. kuitenkin myös kuivattavat sitä. Joten kesälläkään ihon tehokasta kosteutusta ei kannata unohtaa. Itselläni on mukana koko kesän tehokas Nivea Essentials 24H Moisture Boost +Nourish Dry Skin -päivävoide. Se kosteuttaa niin hyvin ja jättää iholle ihanan tunteen, että mulla se onkin mukana mökillä, festareilla ja muissa kesäreissuissa ainoona kosteusvoiteena kasvoille (aurinkosuojien lisäksi). Hifistelen sitten kotona päivä- ja yövoiteilla erikseen kun tämä voide sopii iholleni yöksikin. 🙂

Tässä oli mun luottovinkit ja luottotuotteet ihonhoitoon kesällä! Näillä ei ihonhoito tunnu rasitteelta missään tilanteessa kesän menoissa, mutta on silti hyvin hoidettu päivittäin. <3

Muista siis suojata iho huolellisesti auringolta, puhdistaa hyvin sekä kosteuttaa tehokkaasti. Siinä se ja iho kiittää kesän jälkeenkin. 😉

Upeasti hoidettuja kesäihoja kaikille! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus ihonhoito meikki ikaantyva-iho
Kommentit (6)
 1. Iina / MouMou
  17.6.2019, 11:17

  Nuo NIVEAn aurinkosuojat kasvoille on ihan parhaat! Varmaan ainoat, jotka ei rullaa meikkivoiteen alla. 🙂

  http://moumou.fi

  1. idajokikunnas
   17.6.2019, 12:29

   Ihanaa kun oot huomannut saman! Ihan parhaita!! ❤️

 2. Nivean aurinkosuoja kasvoille saa ison peukun. Itseäni harmittaa suunnattomasti, että useissa Nivean tuotteissa on niin voimakas tuoksu. Hyväkin tuote saattaa siksi jäädä käyttämättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *