Ihanaa juhannusta

Kesän parhain juhla on taas käsillä ja kiireiset valmistelut juhannukseen ovat käynnissä.

Menen juhlimaan juhannusta siskoni luo, se on muutamassa vuodessa muodostunut traditioksi ystäviemme keskuudessa kerääntyä sinne juhannuksen viettoon. Meitä on kokoontunut saman katon alle useita kymmeniä ja vietämme rennon juhannuksen hyvän musiikin, ruoan, juoman ja tietysti seuran parissa.

kesä

Olen jättänyt kaikki valmistelut viime tippaan kuten aina, joten kun tässä naputtelen ei ole pakattu, käyty kaupassa, eikä muutoinkaan mitään valmisteluja vielä edes aloitettu… Ruokapuoli on onneksi hallussa, päässä siis, joten viikonlopun menuun puuttuvat vain ainekset.

Nyt kun ilma ei näytä hellivän kesäisesti, pakkaaminenkin taittunee nopeasti keräten vain tarpeeksi lämmintä vaatetta mukaan. Täytyy ehkä kuitenkin napata myös yksi kesämekko matkaan jos aurinko pilkahtaisi sittenkin!

Tavaraa tulee aina juhannuksena valtavasti, joten se mitä ei kannata raahata mukana on loputonta määrää meikkejä ja kosmetiikkaa. Jos viettää juhannusta mökkimäisellä fiiliksellä ei tarvita kuin muutamat täsmätuotteet matkaan.

Aloitan pakkaamisen niistä.

juhannustuotteet

 

Juhannukseen kuuluu mielestäni sellainen saunanraikas-lookki, joten nämä tuotteet riittävät hyvin sen tavoitteluun.

KUIVASHAMPOO

Kuivashampoolla saa tuuheutta ja piristystä kesken juhannuksen vieton nopeasti, joten hiusten ei tarvitse mennä päätä myöden yön pikkutunneilla. Se myös raikastaa ihanasti varsinkin seuraavana aamuna.. 🙂

MEIKKI

Meikiksi riittää kasvoja herättävä ja valoaheijastava kevyt meikkivoide. Se saa kasvot hehkumaan ja näyttämään kuitenkin lähes meikittömiltä. Jotkut tykkäävät olla täysin ilman meikkiä juhannuksena, mutta itse tykkään tasoittaa ihoa hehkuvammaksi. Silmiin riittää hyvä ripsiväri, joka avaa silmät ja antaa niille syvyyttä. Huulille taas on helpointa sipaista huulikiiltoa, jossa on hento sävy niin ei haittaa vaikka sitä ei muistaisi koko ajan levitellä.

PUHDISTUS

Jos viettää juhannusta vaatimattomammissa oloissa on parhainta varustautua sellaisiin putsareihin, jotka eivät vaadi vettä. Puhdistusvesi ja meikkiliinat ovat aivan loistavat tässä. Meikki lähtee kasvoilta kevyesti kun meikkiliinaan kostuttaa puhdistusvettä. Liinoja voi käyttää pelkästäänkin putsailuun ja meikin korjailuun, mutta helpoiten kasvot saa puhtaaksi puhdistusveden kanssa.

KOSTEUTTA JA SUOJAA

Hyvä kosteusvoide kasvoille, jossa on myös suojakertoimet kannattaa napata mukaan ja varmuuden vuoksi myös aurinkorasva, jospa se aurinko paistaisikin! 🙂

kesäjuhla

Näillä selviän hyvin koko juhannuksen ja mahtuupa kassiin enemmän lämmintä vaatetta. Ihanaa juhannusta kaikille satoi tai paistoi! <3 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *