Upea huulimeikki juhlaan – 3 x huulimeikki joka makuun!

huulimeikki

Upea huulimeikki on juhlakauteen ja miksi ei myös arkeen täydellinen kasvojen piristäjä! Mikä sävy kannattaa valita huulille? Miten huulten rajoista saa tarkat ja huulista symmetriset? Tässä mun vinkit täydellisiin huuliin. 🙂

näin teet huulimeikin

Klassinen punainen huulimeikki

Klassisen punaiset huulet ovat aina muodissa. Ne sopivat moneen tyyliin. Huulten iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa etukäteen, jotta voimaväri levittyy kauniisti ja pysyy kauniina. Levitä huulille reilusti huulirasvaa ja anna sen vaikuttaa huulilla muun meikin teon ajan. Näin saat hyvän kosteutuksen huulimeikin alle.

1. Aloita huulten punaaminen ylähuulen amorinkaarelta. Seuraa siveltimen kärjellä huulten omaa muotoa.

2. Kun amorinkaari on rajattu, siirry suupieliin. Vedä punaa ylähuulen suupielestä ylöspäin kohti amorinkaarta kuin rajaisit huulia.

3. Meikkaa samalla tavalla alahuuli. Rajaa ensin huulen keskiosa ja etene sitten suupielistä kohti keskiosaa.

4. Voit punata huulet loppuun rennommin nyt, kun punalla on raamit. Näin saat tarkan huulimeikin helposti.

punaiset huulet

Vinkki mattaisille huulille!

Kun peset aamulla hampaat, harjaa lopuksi hammasharjalla kevyesti myös huulet. Levitä niille sitten huulirasvaa. Näin saat huulet ­kuorittua ja niistä tulee pehmeän kosteutetut meikkiä varten. Etenkin ­mattapuna paljastaa huulten ­kuivuuden, ja väri voi myös hilseillä pois rumasti.

nudehuulet

Häivytetyt nudehuulet

Nudehuulet ja neutraalit sävyt ovat loistava valinta arkeen ja juhlaan varsinkin silloin kun haluat, että silmissä on meikin pääpiste. Erilaiset nudehuulet ovat huulimeikkinä yhtä trendikkäät tällä hetkellä kun ne näyttävästi punatutkin huulet. 🙂

1. Valitse pehmeä, jopa kermainen koostumus. Se ja huulten luontaista kiiltoa muistuttava kiiltoaste takaavat luonnollisen lopputuloksen. Levitä pari ohutta kerrosta punaa koko huulille suoraan puikosta.

2. Painele huulten rajoja sormella. Näin huulipuna häivyttyy pehmeäksi ja luonnolliseksi.

3. Käy lopuksi huulet kauttaaltaan läpi sormin taputtamalla. Puna asettuu tasaisesti ja pysyykin paremmin, koska ylimääräinen väri tarttuu sormeen. Lopputulos paljastaa huulten oman pintarakenteen. Kun rajat ovat pehmeän utuiset, koko huulimeikki näyttää siltä kuin punaa ei olisikaan.

luonnollinen huulimeikki

Vinkki nudepunille!

Nudepunaa kannattaa lisätä myös poskille poskipunan sijaan. Se luo harmonisen ilmeen ja tuo kasvoille nuorekasta kuultoa.

symmetriset huulet

Symmetriset vadelmahuulet

Näyttävä fuksia, jossa on jopa hiukan kimalletta mukana on huippuvalinta juhlakauteen. Viileä vadelmanpunainen huulipuna raikastaa koko meikin. Sävy korostaa myös hampaiden valkoisuutta. Kestopunalla saat koko huulimeikin tehtyä ilman mitään rajaustuotetta vaikka haluaisitkin huulimeikistä tosi skarpin ja omia huulten rajoja muotoilevan.

1. Jos huulesi ovat epäsymmetriset ja puna on vaikea levittää tasaisesti, kokeile X-kikkaa. Piirrä ylähuulen keskelle X-kirjain.

2. Rajaa huuli huulipunalla niin, että rajaus yhdistyy X-kirjaimen yläsakaraan.

3. Toista sama alahuulelle ja punaa huulet loppuun rajauksien sisäpuolelta. Näin saat takuulla tarkan huulimeikin helposti ja huulista tulee symmetriset.
näyttävä huulimeikki

Kestävä huulimeikki syntyy näillä tuotteilla

Nestemäinen kirkkaanpunainen mattahuulipuna levittyy helposti, kuivuu pian ja pysyy pitkään. Ravista hylsyä ennen käyttöä. Jeffree Starin Liquid Lipstick Redrum 21,90 e. Kirkkaanpunainen, kaikille sopivaklassikkomattapuna kestää hyvin eikä kuivata huulia. MACin Lipstick Matte Russian Red 20,50 e.Luonnollisen, hieman roosaan taittavan nuden värin antaa kosteuttava, voidemainen huulipuna. Kicksin Lipstick Cream Praline 12,90 e. Vadelmanpunainen huulilakka kuivuu peittäväksi mattapunaksi, jossa on kimaltavia hippusia. Ravista ennen käyttöä. Jeffree Starin Velour Liquid Lipstick Hi, How Are Ya? 21,90 e.

parhaat huulipunat

Käy tsekkaamassa vielä Kauneus & Terveys-saitilta juttu tarkemmin jos haluut nähdä esim. kuvat isompina. 😉

Juttu julkaistu Kauneus & Terveys -lehdessä sekä verkossa. Kuvat minusta otti ihana Jirina Alanko. Tuotekuvat valmistajilta.

Upeita talven juhlia kaikille ja ihan sitä arkeakin. 😉 Huulimeikki osaksi talvea niin johan piristyy fiilis! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

kauneus meikki huulipuna silmameikki
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *