Hiusten sävytys helposti kotona!

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Hiusten sävytys onnistuu superhelposti ja hellävaroen ihan kotona! Mulla on pitkät hiukset ja oon tosi arka niitä värjäilemään ja altistamaan erilaisille käsittelyille. Pitkien hiusten kanssa on aina se huoli, että jos alkaa kestoväreillä leikkimään siihen tulee todella sitoutua ja se pistääkin värjäyskierteen pakolliseen käyntiin. Tämä ei ole sellainen mihin haluun itseeni tai hiuksiani pistää.. Se vie aikaa ja vaivaa sekä lisäksi ainakaan mun hiukset ja hiuspohja kun eivät oikein perinteisestä värjäilystä tykkää.

Joten onneksi hiuksia voi kuitenkin piristää sävyillä vaikkei haluisi värjätäkään! Hoitavat hiussävytteet antavat upeasti sävyä hiuksiin oikeasti hoitaen niitä samalla. Eikä tarvitse odottaa värin kasvamista pois, huh.

Hiukset huonossa kunnossa

Kirjottelin viime keväänä kuinka ekaa kertaa 7 vuoteen värjäsin hiukseni, koska mulla aina taittuu punaiseen hiukset kun aurinko niitä vaalentaa ja halusin siitä eroon sekä voimakkaan tummaa sävyä. Pääset tsekkaamaan sen tästä! Noh, sehän oli ihana kuten tuosta linkistä näkyy, mutta ongelmana oli se ettei mun kutrit siitä tykännytkään.. 🙁 Hiukset ovat olleet tosi huonossa kunnossa tuon värjäyksen jälkeen ja palautuivat kuitenkin takaisin taas omaan sävyyn kesän aikana.. Joten ei edes väri pysynytkään, eli aivan turhaan tuli kutrit vedettyä huonompaan kuntoon.

Leikkasin hiuksia pari viikkoa sitten noin 15 cm, kun olivat päässeet ihan liian pitkiksi sekä latvat olivat törkeen huonossa jamassa. Nyt siis jälleen tämä oma punertavan ruskea sävy päässä ja ei enää takapuoleen asti sentään. 😀

Hellävarainen hiusten sävytys

Onneksi tosiaan mun ei tarvii enää lähteä värjäysprosessiin vaan päädyin sävyttämään nyt hiukset uudella Biozell Professional Color Tech-intensiivisellä sävytteellä. Tämä on siis hoitoainepohjainen, joten ei todellakaan tarvii pelätä, että se turmelisi hiuksia vaan päinvastoin hoitaa niitä. Itselläni on lähtökohtaisesti tummat kutrit ja haluan niitä entisestään tummentaa ja viilentää, joten mulle täydelliset sävyt tähän prosessiin oli Black sekä Espresso. Ne syventävät ja ylläpitävät mun tummia hiuksia ja antavat tosi upean kiillon.

Hoitava ja helppokäyttöinen sävyte

Tässä ylemmässä kuvassa näkyy hyvin miten aurinko on vaalentanut mun hiuksia ja kuinka hiukan valju tuo juurikasvu on, ja tähän just halusin enemmän ytyä! Biozellin uutuus Color Tech-sävyte lupaa säilyttää sävyn noin 20 pesukertaa ja se kuulostaa musta tosi hyvältä ja riittävältä. Sitähän voi aina sen jälkeen sipaista uudelleen ja saada sen myötä hoitoa hiuksiin. Sävytteessä on myös UV- ja lämpösuoja. Parasta tässä on ehkä myös se, että tuote on täysin vegaaninen, hajusteeton ja ammoniakiton, joten ne jo takaavat sen ettei mun hiuspohjalla ole mitään ärsyyntymisen vaaraa.

Kaikkia Color Tech-sävytteitä voi sekoitella keskenään ihan miten haluaa, oma mielikuvitus on vaan rajana.

Itse tosiaan sekoitin sävyä Black ja Espresso. Laitoin lisäksi aivan tyveen pelkkää mustaa, jotta ihan hiusten juuri saisi vielä hiukan tummemman lähdön.

Sävyjä sekoitusastiaan ja sekaisin. Sävytteen voi levittää kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Itse levittelin ihan kuiviin kutreihin suoraan.

Sävytteen annetaan vaikuttaa hiuksissa 10-15 minuuttia ja lämpö tehostaa vielä tuotteen vaikutusta, joten Color Tech-sävytteen voi levitellä hiuksiin esimerkiksi ennen saunaa. 🙂 Vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti ja siinäpä se. Huuhdellessa huomaa jo tuotteen tehneen hoidon puolesta tehtävänsä, koska hiukset eivät tunnu karheilta ja takkuisilta (miten mulla normaalisti tuntuu heti pesun jäljiltä).

Onnistunut hiusten sävytys

Ja kääk, miten ihana sävystä tuli!! Just sellanen mitä halusin! <3 <3 Porkkanamainen punaisuus taittui viileämmäksi ja sävystä tuli kauttaaltaan syvempi ja tummempi, mutta silti superluonnollinen. I love it! 🙂

Huomattava ero pelkällä hoitavalla sävytteellä tuli hiuksiin. En todellakaan tarvitse mitään muuta värjäilyä kun näin saa kauniin intensiivisen sävyn! Hiusten sävytys on mun uusi rakkaus! <3

Ja siis tämä kiilto mikä tuli hiuksiin on ihan järjetön! Se ei ihan kunnolla edes kuvissa näy, mutta livenä on huikea! Mitäs tykkäätte sävytetyistä hiuksista?

Intensiiviset sävyt

Biozell Professional Color Tech-intensiivisiä sävytteitä on tosiaan muissakin sävyissä, joten esimerkiksi blondeille hopeaa taittamaan keltaisuutta hiuksista. Lisäksi Burgundy ja Pearl sävyt ovat todella herkullisen näköisiä! Mutta näistä voit tosiaan sekoitella ihan omanlaisen miksauksen.

Suosittelen ehdottomasti testailemaan sävyjä ja kokeilemaan rohkeasti erilaisia sekoituksiakin. Näissä on kuitenkin se hyvä puoli ettei kokeilut ainakaan vaurioita hiuksiasi lainkaan ja pesujen myötä sävyt haalistuvat. Sen jälkeen voi taas tehdä uuden miksauksen. 😉

Viikonloppuna on muuten Biozellin osasto mukana I Love Me-messuilla, joten jos olet menossa kannattaa piipahtaa heidän osastollaan. Pääset vaikka tarkemmin tutustumaan vielä sävyihin ihan livenä ja Biozellin tyypit osaavat vinkkailla hyviä sävysekoituksia!

Ootko jo ehtinyt testaamaan näitä Biozellin hoitoainepohjaisia Color Tech-sävytteitä? Ja onko hiusten sävytys sulle tuttu juttu? Suositko sävytystä vai värjäystä?

Oon aina ollut Biozell-tuotteiden fani ja nämä sävytteet vaan lisäävät fanitusta suomalaiseen brändiin. Jos sulla on etsinnässä täydellinen sävy hiuksiin tai loistavat muotoilutuotteet niin käy ihmeessä tutkailemassa tarkemmin vielä biozell.fi -sivustolta! 🙂

Ihania uusia syyssävyjä siis kaikkien kutreille! <3

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM + FACEBOOK !

SNAPCHAT: idajokikunnas

 

kauneus hiukset hiusten-hoito muodonmuutos
Kommentit (14)
 1. Moikka! Monta tuubia sinulla meni pitkiin hiuksiisi?

  1. idajokikunnas
   18.10.2018, 06:10

   Mulla meni yhteensä 1,5 purkkia kun yleensäkin mulla menee kaikkia tuotteita hiuksiin se 3-4 kertaa enemmän kun normaalisti. Yksi purkki riittää normisti 3-4 sävytykseen puolipitkille hiuksille. 🙂

 2. Biozellin Color Maskit ainakin on todella tujua kamaa, iskin sitä pinkkiä käsittelemättömiin vaaleisiin hiuksiini, ja sehän ei irronnut sitten ikinä millään, ei edes kolmella askorbiinihappomuhituksella, että uskon näiden olevan hyviä jos väriä kaipaa 😀

  1. idajokikunnas
   4.11.2018, 11:05

   Joo, viime vuonna sävytin vaaleahiuksisen kaverin kutrit sinisellä ja sävy todellakin kesti hiuksissa. Eli kestävän sävytyksen kyllä saa ja varsinkin karheampi kutriset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *