Suloiset kasvonaamiot, ihonhoito voi olla hauskaakin!

kosteuttava kasvonaamio

Kasvonaamio voi olla hoitavien ominaisuuksien lisäksi myös viihdyttävä.. 😀 Sain ystävältäni joululahjaksi eläinkasvonaamioita ja nyt laitoin ne testiin.

Näin ennen joulua ystävän laittaman kuvan, jossa hänellä on suloinen kangasnaamio kasvoilla ja aloin heti vonkua, että minäkin haluun! 😀 Ajattelin käydä itse hankkimassa, mutta pian jo kotona odotti pikkupaketti ihanalta ystäväpariskunnalta, jossa kasvonaamiot olivat joulutervehdyksen muodossa. Kiitos siis vielä Paula ja Taneli! <3

eläinkasvonaamiot

Kasvonaamio

Kyseessä on Pretty Animalz-kangaskasvonaamiot, jotka ihastuttavat eri eläinten kasvoilla. Itse sain lahjaksi Tiikeri-kasvonaamion ja Kettu-kasvonaamion. Suuupersuloiset! 😀

Kasvonaamiona tai tyypillisenä kangaskasvonaamiona toimii samoin tavoin kun muutkin (tylsemmät). 😉 Eli puhtaille kasvoille ja annetaan lepää kasvojen päällä niin kauan kun tuotteessa sanotaan. Näissä ohje on puhtaille ja kuivatuille kasvoille. Tasoitellaan ja painellaan niin, että naamio painautuu joka kohtaan kasvojen iholla ja annetaan olla 10-20 minuuttia kasvoilla. Poistaessa kannattaa vielä painella naamioista ylimääräiset kosteudet kasvoille.

kirkastava kasvonaamio

Eri eläimet edustavat eri ominaisuuksia. Esimerkiksi Kettu-kasvonaamio on kirkastava kasvonaamio. 🙂

tiikerikasvonaamio

Tiikeri-kasvonaamio on kosteuttava, joten sen käytin nyt eilen kun pakkaset vetävät ihon tosi kuivaksi. En vaan kestä miten hauskoja nämä ovat!! 😀 😀

hauska kasvonaamio

Molemmat kasvonaamiot hauskuutensa lisäksi olivat tosi hyviä eikä ärsyttäneet mun herkkää ihoa yhtään. Joten reilusti voin suositella herkempi hipiäisillekin. Ja tosiaan nämä ovat myös ihana lahja ystävälle, kuten mun tapauksessa lahjansaajana tykkäsin superisti!

Eläinteemaisia kangaskasvonaamioita myyvät ainakin seuraavat paikat: oletkaunis.fi verkkokauppa, Hehku-myymälät sekä Ninja-liikkeet. Hehkussa hinta on 4,95 €/naamio, muiden myyjien hinnoista en tarkkaan tiedä, joten hinnat saattavat vaihdella.

Mitä tykkäätte hauskoista kasvonaamiosta ja oletteko itse testanneet?

SEURAA BLOGIT.FI + BLOGLOVIN´INSTAGRAM !

SNAPCHAT: idajokikunnas

Kommentit (1)
  1. Olen käyttänyt kangasnaamoita kerran viikossa koko talven ajan. Naamiot eivät aina tahdo asettua kasvolle joka kohdasta, mutta nappasin hommaan ratkaisevan vinkin Ostoslakossa blogin Vieveltä: Leikkaan naamiota niistä kohdin, joista se jää irti ihosta. (Silmien ja nenän paikkeilta) Siten sen saa paineltua paremmin paikoilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *