Eroon kuivista ja tummista silmänympäryksistä

silmänympärysiho kuntoon

Tummat rinkulat silmien ympärillä sekä kuiva iho silmien alla on aika tuttu ongelma monelle.. Itse oon kamppaillut vuosia ongelmaisten silmänympäryksien kanssa ja iän myötä se ei ainakaan helpota. Juonteet silmien kulmissa ovat ihan ok mulle, mutta silmäpussit, tummaakin tummemmat silmänaluset sekä kuiva iho ei sen sijaan miellytä ei niin millään! 😀

Nyt oon kuitenkin löytänyt ihan huipputuotteet just näihin ongelmiin! Wuhuu!

paras silmänympärysvoide

Mulla on ollut aina todella kuivat silmänympärykset ja tuntuu ettei siihen millään ole löytynyt tarpeeksi kosteuttavaa tuotetta. Löysin kuitenkin superhoitavan ihanuuden, joka vihdoinkin pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna. Se on Dr. Hauschkan hoitava silmäluomibalsami. Voide on paksua ja sitä tuleekin ns. hiukan lämmittää sormissa ennen levittämistä, mutta paksuus on just se mikä tekee siitä ihanaa! Kuten yllä näkee, täytyy lähtee hakemaan lisää voidetta niin kovassa käytössä se on ollut!

Silmännympärysvoidetta laitan varsinkin öiksi oikein kunnolla, koska kosteutta katoaa iholta valtavasti öisin ja osa imeytyy varsinkin tyynyhin. Reilusti voidetta sillmien ympärille ja aamulla iho on superpehmeä! Lisään päiväksi ohuen kerroksen ja meikkikin levittyy hyvin kun kosteutus on kohdillaan. 🙂

eye revive

Ja sitten ne väsyneet silmät! Itselläni on aina tummat rinkulat silmien ympärillä ja usein myös mahtavat silmäpussit vielä kaiken kukkuraksi.. Nyt kevään ja kesän tullen kaikki allergiat vielä pahentavat silmien ärsyyntymistä ja sen myötä niitä ympäröivää ihoa.

Sain testiin Dr. Hauschka Eye Revive silmävirkisteen ja nyt täytyy sanoa, että oon myyty! Silmänympäryksien ärsytys ja kutina katosi. Pussit hävisi ja sävykin parani huomattavasti. Tuote vielä soveltuu täydellisesti herkälle iholle, joka mun tapauksessa on aina tärkeää. 🙂 Tämä aika vuodesta on töiden puolesta tosi kiireistä, joten unet jää aika vähille ja se näkyy naamasta, ikävä kyllä.. Silmävirkiste kyllä antoi mulle hyvät ”unet”, koska se piristi väsynyttä ilmettä aikas paljon!

tehohoito silmänympäryksille

Pakkauksessa on 10 ampullia virkistettä sekä vanulaput, joihin virkiste imeytetään. Ampulli avataan ja imeytetään vanulappuun, vanulappu jaetaan kahtia ja annetaan niiden vaikuttaa noin 10 minuuttia suljettujen silmien päällä. Itse oon nyt käyttänyt 3 kertaa virkistettä ja kerran viikossa, se on ollut ainakin  mulle sopiva väli (ei ole ehtinyt väsähtää välissä 😉 ).

Molemmat tuotteet ovat vielä 100 prosenttisesti luonnonkosmetiikkaa, mikä on aina plussaa! Ne sopivat tosi hyvin tähän siitepölyn valloittamaan ajanjaksoon ja ylipäätään väsyneille ja kuiville silmille, tykkään! 🙂

Ootko testannut tuotteita, mitä tykkäsit?

Dr. Hauschka Eye Revive tuote saatu.

SEURAA BLOGLOVIN´BLOGIT.FI + INSTAGRAM !

Kommentit (5)
 1. Jos laitan rusaaamman määrä silmänympärysvoidetta valuu se minulla silmiin ja aamulla ei ole kiva laittaa piilareita, kun silmät tuntuvat sumeilta.
  Oletko kokeillut silmänympärysnaamiota? Laitan sitä samalla, kun kasvonaamionkin. Kosteuttaa mukavasti! Laitan paksuhkon kerroksen alaluomille ja ennen huuhtelua melkein kaikki on hävinnyt!
  Virkiste kuullostaa, no, virkistävältä! Muistatko minkä hintainen se on? Ajattelin, että vanulappuihin mene aika paljon tuotetta, kävisiköhän kasvopaperin palaset? Silloin yhdestä ampullista riittää toiseenkin kertaan (ja suun voi sulkea sinitarran palasella.)

  1. idajokikunnas
   3.6.2016, 09:02

   Moikka Delle,
   joo mulla myös joidenkin voiteiden kanssa käynyt samalla tavalla, että jos laittaa liikaa silmät ovat sumeat ja turvonneet aamulla. Tän kanssa ei kuitenkaan oo käynyt niin, johtuuko siitä, että on paksumpaa, ehkä. 🙂 Toki en laita paksusti yläluomelle vaan vaan sinne ihan kevyesti ja alle enemmän.
   Oon kokeillut myös naamioita ne on ihania! <3 Tuon virkisteen hinta on noin 23 euroa. Luulen, että toimii parhaiten vanulapussa ja koko ampulli lisättynä, mutta voihan olla että auttaa myös noin. Täytyy ehkä kokeilla.. 😉

 2. Merja Sikkilä
  7.6.2016, 13:52

  Kiitos meikki-ja kauneudenhoito-ohjeista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *