Apua aleen

Kesän alennusmyynnit ovat taas kovassa vauhdissa ja moni suuntaakin nyt vasta kahmimaan kesän vaatteet. Ilmat eivät ole olleet kovinkaan kesäiset.. Siitäkin voi löytää positiivista, koska nyt voi vasta hankkia kesävaatteet alennusmyynneistä, aiemmin niille ei ole ollut tarvetta. Toivottavasti kohta on!

Vinkkasin The Voicelle ideoita kesän trendeihin ja tyyleihin. Nämä vinkit ovat hyödyllisiä siellä ale-huuman keskellä! Alennusmyynteihin ei kannata mielestäni lähteä liian mieli auki, koska silloin tulee ostettua kaikkea turhaa ja monesti sellaisia tuotteita joita et tule käyttämään kuin kerran tai pari.

http://www.polyvore.com/638/set?id=165463186

Mieti mitä oikeasti tarvitset, mitä trendejä haluat piristämään tyyliäsi, mihin klassikoihin haluat satsata. Näillä ajatuksilla saat jo hiukan rajattua yletöntä shoppailua ja pysyt budjetissa.

Aloita siitä mikä sopii juuri sinulle, kaikkiin villityksiin ei kannata lähteä mukaan vain siksi, että ne ovat juuri nyt trendikkäitä! Myös vaatteiden mallit sekä värit ovat tärkeintä passata sinun kropalle ja sinun kasvoja vasten! Se mikä muilla toimii, ei toimi välttämättä sinulla ja päinvastoin!

Miten valitset oikeat värit itsellesi? Katso vinkkini tästä!

Mitkä sitten ovat trendikkäimmät värit tänä kesänä? Yllättävät trendivärit näet tästä!

Mitä kuoseja nähdään nyt ja kuinka rohkeasti niitä voi käyttää? Trendikkäät kuosit löydät tästä!

Maltillista, mutta ihanaa shoppailua kaikille alennusmyynteihin! 🙂

Kommentit (1)
  1. Oih. Mistä tuo ihana toppi ja housut? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *