Suosikkimeikkini juuri nyt, tee neljä löytöä!

Meikinpohjustajat eli primerit ovat kuin muokkaavat alusvaatteet. Primerin ansiosta meikki näyttää tavallista paremmalta, mutta kukaan ei arvaa, miksi. Lancô­men Prep & Hydrate Make-up Primer kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Se heleyttää ihon sävyä ja parantaa meikin kestoa. Todella miellyttävä koostumus imeytyy heti. Erityisen hyvä pintakuivalle iholle. 36 e.

 

 

 

 

 

 

 

Punaiset kynnet menevät tuskin koskaan muodista. Mavalan Cabaret Colors -malliston kuusi minikynsilakkaa tuovat ­ihania vivahteita punafanin varastoon. Näissä sävyissä on klassikon ainekset! Väri kestää kynsissä hyvin. Näiden lakkojen valtti on myös pieni pullo: värin ehtii käyttää loppuun ennen kuin se jämähtää pohjalle. Säilytä jääkaapissa, jos haluat, että väri säilyy mahdollisimman juoksevana! 5,20 e/kpl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koivusta saatava hiili antaa Lumenen Nordic Noir Birch -ripsivärille syvän mustan värin. Jos pidät luonnollisesta, erottelevasta maskarasta, se on tämä! Ei sotke eikä ole järjettömän vaikea poistaa. Hyvä arkituote kenelle tahansa. 21,90 e.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yksi parhaista meikkivoiteista, joita olen koskaan käyttänyt on It Cosmeticsin Your Skin but Better CC Illumination SPF 50. Oikeastaan se on CC-voide, mutta paljon parempi kuin perinteiset CC-voiteet: ei tönkkö eikä liian tuhti. Tämä tuote peittää juuri sopivasti, antaa hehkua ja hoitaa ihoa. Alle ei tarvitse primeria eikä päälle peitevoidetta! Mikä parasta, se pysyy oikeasti koko päivän eikä vaadi korjailua. Loistava tuote pintakuivalle sekaiholle, sillä antaa välitöntä hehkua ilman öljyistä kiiltoa. Riittoisa, joten käytä yksi pumppaus kerrallaan. (Tätä myydään huhtikuun alusta asti Kicksin myymälöissä, siihen asti vain Kicksin verkkokaupassa.) 39 e, Kicks.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat Johanna Myllymäki ja valmistajat

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *