Vegetreenari
Vegetreenari

VEGETREENAAJAT-HAASTE STARTTAA PIAN!

Oletko innokas liikkuja ja kiinnostunut kasvisruokavaliosta? Ehkä mietit mistä esimerkiksi saat tarpeeksi proteiinia? Tai kaipaat yksinkertaisesti vinkkejä, kuinka koostaa liikuntaa tukeva ruokavalio? Ja niitä ihan konkreettisia reseptivinkkejä? Näitä KAIKKIA olisi nyt tarjolla VEGETREENAAJAT- haasteessa! Haaste starttaa viikon päästä maanantaina 27.2.2017. Kyseessä on siis ilmainen 14. päivän verkossa tapahtuva haaste, jonka totetutuksesta vastaan minä Linda Kovanen: pitkän linjan vegetaristi, kotitalousopettaja, ravintovalmentaja ja VEGEÄ liikkujan kasvisruokaa -kirjan kirjoittaja.

VEGETREENAAJAT-haastee tarjoaa:

 1. Käytännöllisiä vinkkejä liikkujan vegaaniruokavalion koostamiseen.
 2. Tietoa miten ateriat kannattaa ajoittaa suhteessa treeneihin.
 3. Tietoa millaiset ruoat tukevat liikunnallista elämäntapaa ja terveyttä.
 4. Runsaasti ruokaohjeita päivän jokaiselle aterialle.
 5. Ostoslistat auttamaan käytännön ruoanvalmistuksen toteuttamista.
 6. Mahdollisuuden osallistua VEGETREENAJAT-facebook-ryhmään, missä saat tukea ja vinkkejä muilta verkkovalmennukseen osallistuvilta henkilöiltä.

Osallistuminen tapahtuu TÄMÄN LINKIN KAUTTA http://eepurl.com/cCsJkD.

Haasteen tiedotus toteutetaan sähköpostin välityksellä.

HAASTA MYÖS KAVERISI MUKAAN!

Kommentit (5)

 1. Marianna

  Mahtavaa! ?

  • lindakovanen

   Ei muuta kuin messiin vaan ja haasta ystäväsi mukaan myös!

 2. Hanna

  Kuulostaa hyvältä! 🙂 Onko Vegetreenaajat-haasteessa kyse nimenomaan vegaaniruokavaliosta? Vai voiko myös lakto-ovo-vegetaristi saada haasteesta irti jotain hyödyllistä?

  • lindakovanen

   Moi! Tämä haaste on tarkoitettu vegaaniliikkujille. Liikkujan ruokavalion perusperiaatteet ovat samat olet sitten vegaani tai lakto-ovo, joten uskoisin että saisit tästäkin hyödyllisiä vinkkejä itsellesi. Voithan napata ohjeista ruokavalioosi vain osan ja siten sisällyttää ruokavalioosi vegaanisia ruokaohjeita lakto-ovon oheen.

 3. Porkkanakakkupuuro – eväsviikon huipennus | And I will be an ironwoman

  […] iltapalaksi ja ensi viikkoa varten minulle on teille vielä toinenkin vinkki! Maanantaina alkaa VEGETREENAAJAT -haaste. Kyseessä on 14 päivän ilmainen ravintovalmennus netissä, jonka sisällöstä vastaa Linda […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *