Vatsaystävällisiä välipaloja kiinteytyjälle (vegaani)

Kaupallinen yhteistyö: Puhtikaura

Puhtikaura. Monet liikkujat kokevat, että terveellisten välipalojen keksiminen on haastavaa. Kyllästyttääkö sinuakin jo kevyet rahkat ja voileivät? Saatko heraproteiinista tai kasviproteiinijauheista vatsanväänteitä? Tässä sinulle vastaus rukouksiisi, nimittäin suomalainen innovaatio eli Puhtikaura! Puhtikaura on ihan loistava tuoteperhe niin liikkujan ruokavalioon, kuin ns. tavallisillekin kuluttajille. Näillä kaurajauheilla saat helposti lisättyä aamu- tai välipalan ravintopitoisuutta. Tällä hetkellä tuotteita on kolme; maustamaton Puhtikaura, mansikanmakuinen Puhtipro  (joka sisältää hieman enemmän proteiinia kuin edellä mainittu) ja kolmas eli Puhtiomega, jota nauttimalla saat turvattua mm. päivittäisen omega3-tarpeen. Puhtikauraa löydät hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista (tarkasta ravintolisähylly).

puhtikaura
Puhtipro, Puhtikaura sekä Puhtiomega.

Puhtiomegasta pyöräytät helposti maistuvan välipalan, minkä voi nauttia vaikka ennen treeniä. Macajauhetta juomaan lisäämällä saat vielä vähän lisää potkua päivään!

Sininen puhtijuoma

300 kcal, 16g pro, 30g hh sekä 12 g rasvaa

1 dl Puhtiomegaa*

3 dl (soija)maitoa**

(1 tl macajauhetta)

Sekoita kaikki ainekset shakerissa tasaiseksi juomaksi. Nauti ennen treeniä, treenin jälkeen tai kevyenä välipalana.

*Puhtiomega on käyttövalmis miedosti mustikanmakuinen kaurapohjainen jauhoseos. Nauttimalla annoksen puhtiomegaa päivässä saat turvattua päivittäisen omega3-saannin. Puhtiomega sisältää myös runsaasti kuitua ja proteiinia.

**Soijamaito on kasvimaidoista proteiinipitoisin vaihtoehto, voit myös käyttää muita maitoja, mutta proteiinipitoisuus on siinä tapauksessa alhaisempi.

puhtikaura

Miedonmakuinen puhtikaura kaipaa ympärilleen makuja. Tässä keltaisessa smoothiebowlissa maistuvat sitrushedelmät sekä inkivääri, nam! Koristele smoothiebowl haluamillasi tuoreilla ja kuivatuilla hedelmillä ja siemenillä. Oma suosikkini on kuivattu inkivääri, mikä tuo ihanaa kirpeyttä annokseen. Kuivattua inkivääriä myydään sekä sokeroituna, että sokeroimattomana versiona.

smoothiebowl

Keltainen smoothiebowl

1 annos 460 kcal, 14 g pro, 70 g hh sekä 10 g rasvaa

1 dl Puhtikauraa *

1 1/2 dl (soija)maitoa**

1 appelsiini (puolet koristeeksi)

1 banaani

2 rkl sitruunanmehua

(1 tl raastettua inkivääriä)

Lisäksi:

1 tl seesaminsiemeniä, 1 rkl kuivattuja hedelmiä, 50g tuoreita hedelmiä..

Laita puhtikaura, maito, hedelmät, sitruunanmehu ja inkivääri tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kulhoon ja koristele haluamillasi hedelmillä ja siemenillä. Nauti aamu- tai välipalana.

*Puhtikaura on käyttövalmis täysjyväkaurajauhevalmiste, mikä sekoittuu helposti nesteeseen. Puhtikaura sisältää paljon hyvää tekevää liukenevaa kuitua, proteiinia sekä pehmeitä rasvoja.

**Soijamaito on kasvimaidoista proteiinipitoisin vaihtoehto, voit myös käyttää muita maitoja, mutta proteiinipitoisuus on siinä tapauksessa alhaisempi.

smoothiebowl

Haluatko lisää vinkkejä kiinteytyjän ruokavalioon? Vielä tänään 11.4 saat Kiinteydy kasvisruoalla-verkkovalmennuksen early bird-hintaan 39€ (norm. 49€) Toimi nopeasti ja liity mukaan 4 viikon valmennukseen kohti kiinteämpää kesäkuntoa! Ilmoittaudu tästä

Lisäys tekstiin: Puhtikaura EI OLE TÄYSIN GLUTEENITON, koska samoissa tiloissa käsitellään muita viljatuotteita.

Kommentit (3)
  1. Oi nam! tosi herkullisen näkösiä<3

    Mun blogissa kanssa uutta postausta! <3 🙂

    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/eika-myoskaan-hyvinvointia-taydellista.html

  2. Kasviproteiinin lähteet liikkujan kasvisruokavaliossa
    8.9.2017, 08:08

    […] Vaihtoehtoja rahkalle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *