Vegetreenari
Vegetreenari

Rakas, epätäydellinen kehoni #muhkuramanifesti

altaalla aventura mexicana
Vatsa sisään ja rinta ulos niin näyttää hoikalta..

Lily haastoi minut bloggaajana mukaan #muhkuramanifestiin. Muhkuramanifesti on kampanja, minkä tarkoituksena on lisätä kehopositiivisuutta ja poistaa häpeää liittyen selluliittiin tai muuhun ”epätäydellisyyteen” mitä naiset kehossaan häpeilevät. Lähdin iloimielin mukaan, sillä mielestäni tämä on aihe, mistä täytyy puhua.

Kuvakulmilla pystyy vaikuttamaan paljon siihen miltä keho näyttää ja photoshopilla viimeistään saa kaiken siloteltua. Harva meistä kuitenkaan omistaa täydellistä vartaloa ja siksi mediassa esillä olevien viimeiseen asti hiottujen kiiltokuvamaisten poseerauskuvien vastapainoksi on hyvä esitellä välillä niitä ei niin täydellisiä bikinikuvia..

selluliittivoide

Kyllä,  minäkin olen ostanut selluliittivoidetta, koska olen kokenut, että ihoni on muhkurainen. Ei minulla kuitenkaan selluliittiä ole ollut, vaikka niin luulinkin. Tein kuivaharjausta lähes pakonomaisesti 4 viikkoa ennen aurinkolomaa ja päälle levitin selluliittivoidetta. No ei ollut mitään hyötyä, meni vain rahat hukkaan..Meidän naisten epävarmuudella tehdään muuten kasoittain rahaa ja purkkien ostajalle luvataan parempaa elämää, vaikka ei se elämä sillä rasvaamisella parane..

Kuvakulmalla on väliä

Täytän ensi viikolla 35-vuotta ja olen synnyttänyt kaksi lasta. Kaikki alla olevat kuvat on otettu samalta lomalta vuoden 2017 tammikuussa. Painan kuvien ottohetkellä 59 kg ja olen 168 cm pitkä. Kuvista huomaa, että on todella paljon asennosta ja kuvakulmasta kiinni, miltä vartaloni näyttää. Alla olevia kuvia en olisi halunnut julkisesti julkaista, mutta hyvän tarkoituksen vuoksi voin sen tehdä.

Vatsanalueeseeni en ole koskaan ollut tyytyväinen, mutta minun on täytynyt hyväksyä se, että tältä se näyttää, jos haluan voida hyvin. Treenaan 3-4 kertaa viikossa ja syön melko terveellisesti. Vatsanalueeseen ei auta muu kuin rasvaimu tai nälkäkuuri ja kumpaankaan en ole valmis! Minulla ei ole selluliittiä, mutta vatsaani en kovinkaan paljon ole somessa esitellyt, johtuen epävarmuudestani sen suhteen.

muhkuramanifesti
Minä ja 3-vuotias tyttäreni.
linda bikini seisova
Kuvauskulma on alhaalta ylöspäin ja antaa vaikutelman että mulla olisi mukamas pitkät jalat.. no ei ole!
alkuasento
Notkoselkä saa vatsani pullahtamaan ulos, mistä syystä sivuprofiili ole mun suosikkikuvakulma..
muhkuramanifesti
Ei kovinkaan imarteleva kuvakulma mun vatsasta tämäkään.

Opetellaan rakastamaan itseämme kokonaisina

Summasummarum: kuvakulmilla on väliä! Älä usko kaikkea mitä mediassa näet. Itse pyrin peilikuvassani kiinnittämään huomioni parhaisiin puoliini: tykkään pyöreistä pakaroistani sekä timmeistä käsivarsistani. Mistä sinä pidät omassa peilikuvassasi? Vie katseesi positiivisiin puoliisi ja unohda kehityskohteet. Opettele rakastamaan peilikuvaasi. Lopulta sillä, mitä meillä on sisällämme on enemmän merkitystä, kuin ulkokuorella. Yritetään rakastaa itseämme kokonaisina naisina, myös niitä muhkuroita ja löysiä vatsoja, ne tekevät meistä keitä me olemme.

linda kesäkuva

screenshot-2016-11-09-09-44-46

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *