Nolot tapani

Tässä listattuna nolot tapani top 8. Kaikenlaista säätöä sitä mahtuukin tämän kiireisen äidin ja yrittäjän arkeen..

Noloa myöntää, mutta..

1.Palautan kirjastonkirjat lähes 99% myöhässä. Olen valehtelematta maksanut sakoillani lähikirjastoni yhden työntekijän viikkopalkan tänä vuonna..Tiesittekö, että kirjastokortti lukittuu, kun maksuja on yli 30€? No nyt tiedätte..

2. Olen myös huolimaton laskujen maksaja, maksumuistutuksia on tipahdellut laatikkoon useammin kuin kerran. Mieheni on ihan hiilenä minulle tästä. Onneksi on suoraveloitus!

3. Olen epäjärjestelmällinen. Minulla on päivittäin tavaroita hukassa, eilen etsin työhuoneeni avainta hyvän tovin ja tänään taas hukassa oli lompakko. Olen kerran jättänyt kännykkäni auton katolle ja lähtenyt ajamaan autoa, se oli sen kännykän loppu.

nuupahtanut kukka

4. Onnistun tappamaan kaikki viherkasvit kotonani. Onnistun kastelemaan kukkia joko liikaa tai liian vähän. Viimeksi toukokuussa jätin 10 päivän ulkomaanreissun ajaksi kukat ulos ja ne mädäntyivät liiasta sateesta, että sillä tavalla Linda! Nyt meillä on vain muovikukkia.

5. Vaatekaappini on aina ihan sekaisin. En kerta kaikkiaan pysty pitämään sitä järjestyksessä kuin kaksi päivää siivouksen jälkeen.

treenikuva
Tfw Helsingin treeneissä on aina hauskaa!

6. Treenikassini on lähes aina vajaavaisesti pakattu, kerran olin pakannut mukaan vain yhden vaihtosukan, toisella kerralla kotiin jäi deodorantti. Miten vaikeaa on pakata kassi etukäteen illalla kunnolla?!

7. Jätän asiat usein viime tippaan. Luulen olevani suunnitelmallinen ja järkevä, mutta löydän itseni usein tuskastelemasta viime tipassa erilaisia asioita. Jos viime tippaa ei olisi keksitty, niin olisin varmaan missannut monta tilaisuutta.

yritys-kuva
Nyt työn alla ovat yrittäjän opinnot ja pahoin pelkään, että viime tippaan menee..

8. Olen hukassa ilman kalenteriani. En pysty muistamaan mitä seuraavana päivänä tapahtuu, jos en voi tarkistaa sitä kalenterista tai, jos sitä ei ole kirjoitettu ylös kalenteriin.

whats cooking hki, LindaEttä tällainen säätäjä täällä teille kirjoittelee blogia..Muistutuksen sananen teille rakkaat lukijat, että kukaan ei ole täydellinen, eikä tarvitse ollakaan! Itse tosin voisin kyllä yrittää tsempata joidenkin asioideni kanssa. Mahtavaa keskiviikkoa, toivottaa oman elämänsä supersäätäjä,

screenshot-2016-11-09-09-44-46

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Ihanat paheet, pystyn NIIN samaistumaan ;). Ihana blogi, jonka vasta löysin, tteenaan itse paljon ja olen huomaamatta ajautunut syömään lähes pelkästään kasviksia, täältä löytyy loistavia vinkkejä :).

    1. Kiitos Tanja! Mukavaa, että olet löytänyt blogiini.
      -Linda

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *