Ryhmä Hau; 2v-synttärit

Tänään on vietetty ihanat 2-vuotis syntymäpäivät, vaikka virallinen syntymäpäivä onkin vasta kesiviikkona. Tuntuu, kuin vasta olisi juhlittu 1-vuotispäivää ja nyt ikää on jo tuplasti enemmän. Kuten olen aikaisemmin tullut maininneeksi, niin meillä on tällä hetkellä Ryhmä Hau ihan ehdoton ykkönen, joten syntymäpäivä-juhlien teemaa ei ollut kovin vaikeaa valita 🙂

Tilasin kahdesta nettikaupasta juhliin tavaraa; lautaset, servetit, ilmapalloja, “Happy birthday” -koristeen, pöytäliinan, muffinivuokia sekä muffineille telineen. Ryhmä Hau -teemaisia juttuja löytyi lukemattomista verkkokaupoista, mutta itse päädyin tilaamaan Synttärikuningas.fi:ltä sekä Ullan Unelmalta. Kummaltakin toimitukset tulivat nopeasti eikä mitään valittamista; toki olin hyvissä ajoin liikkeellä, joten kiirettäkään minulla ei ollut. Ilmapallot kävimme täyttämässä Leluliike Casagrandella ja siellä palvelu oli mitä ihaninta 🙂 Voin vain suositella, jos pallot kaipaavat täyttöä, niin kyseistä lelukauppaa Turussa.

Lahjat kiinnostivat jo kovasti, pakettien repiminen oli hauskaa ja jännitys oli katossa, kun odotettiin mitä paketista paljastuu. Viimeisen paketin kohdalla kuului “LISÄÄ!” ja pienet kiukutkin koettiin, kun ei löytynytkään paketteja lisää! Leolta jos kysytään, niin paras lahja oli ehdottomasti kummisedän antama Ryhmä Hau lelu, jonka kanssa touhuiltiin koko ilta 🙂 Leo sai myös rahaa, jolla ostetaan syksylle haalari. Lahjaksi hän sai myös kastekehyksen; hän ei sellaista saanut kastepäivänä, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tämän lisäksi hän sai mm. aivan ihanan neulotun liivin, Ryhmä Hau tarroja, Minions yökkärin, Ryhmä Hau lippiksen sekä uimarenkaan.

Vieraille oli tarjolla jauhelihapizzaa, kinkku-pekonipiirakkaa, kermakakkua banaani-vadelmatäytteellä, suklaa-muffineita, suklaisia luu-keksejä ja tassu-karkkeja. Muffineiden koristeet printtasin TÄÄLTÄ, leikkasin ja liimasin coctail-tikun molemmin puolin. Tarjottavien “nimi-laput” sen sijaan löytyivät TÄÄLTÄ.

Sitten pääsen esittelemään ehdottomia suosikkejani eli Leon herkkuja 🙂

Meidän taapero sai itselleen oman kakun sekä coctail-tikkuja. Leolla oli oma tarjoilupöytä, jonka ääressä hän pääsi itse näyttämään, mitä tahtoo lautaselle ja kaikkea sai vapaasti koskeakin. En voi edes kuvailla, kuinka onnellinen pieni taapero meillä olikaan! 🙂 Kakussa oli apinaeväs pohja; sopivia hiutaleita + banaania, 175 astetta uuniin ja n. 10min. Päällä 5dl päärynäsosetta ja 7 liivatelehteä. Koristeena pensasmustikoita. Coctailtikuissa oli pensasmustikoita sekä possun jauhelihasta tehtyjä pieniä lihapullia.

Meillä oli ihanat, rennot, iloiset ja vauhdikkaat 2-vuotis syntymäpäivät. Aivan ihana juhlapäivä, jos minulta kysytään 🙂 <3  

Onko muiden lasten synttäreillä jotain teemaa vai mennäänkö ilman teemaa? 🙂
Kommentit (12)
  1. Oli kyllä 5 dl sosetta Leon kakussa, ei 0,5 dl 😀

    1. Hehhe, piti lukea 0,5l 😀

  2. Niina / une petite life
    7.8.2017, 13:47

    Ihania kuvia! Hienon näköiset tarjoilut ollu 🙂 kiva että oli onnistunut päivä!

    1. Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *