Välipalapussit – toimivaa vaiko ei?

Tämä postaus toteutettu yhteistyössä Ozbabyn kanssa. Olen miettinyt uudelleen täytettävien smoothiepussien ostamista monesti, mutta aina se on jäänyt, kun useampi asia mietityttänyt niiden toiminnassa. Lähinnä suurimpina kysymyksinä; saako sen oikeasti puhtaaksi ja kestääkö se käyttöä? Nyt Ozbaby antoi minulle mahdollisuuden kokeilla ChooMee:n välipalapusseja ja kertoilla omia kokemuksiani niiden toimivuudesta meidän allergia-arjessamme. Valmissoseita on heikosti allergisille lapsille; suurimmassa osassa on omenaa, banaania tai päärynää, jotka ovat aika yleisiä allergisoijia. Puhumattakaan näistä moniallergisista, joilla parhaillaan on se yksi hedelmä; ei käy lisäaineet ja tarvitsi vain sitä yhtä makua pussiin. Silloin nämä uudelleen täytettävät voisivat olla vaihtoehto toimiessaan. Siitä otetaan nyt selvää!

Ensimmäinen havainto; saamamme pussit ovat todella söpöt toukka ja yksisarvinen. Pakkauksen kylkeä lukemalla tulee selväksi, että voidaan pestä käsin tai laittaa jopa astianpesukoneeseen! Kuulostaa lupaavalle.

Meidän taaperomme tunnisti nämä heti kaupalta lähtiessä ”syötäväksi” ja ei meinannut ymmärrys riittää, ettei näissä ollut mitään sisällä juuri sillä hetkellä. ”Hamham” vain kuului, kun hän pysähtyi kesken autolle kävelyn istumaan ja ihmettelemään pussukoita.

Meillä on nyt pussit kulkeneet mukana mm. Salon messuilla, Paavo Nurmi Sporttipäivässsä, uimarannalla, lääkärin vastaanotolla ja on niistä monet kerrat syöty kotosallakin välipalaa. Taapero tykkää saadessaan soseensa lusikoinnin sijaan smoothiepussista ja äiti tykkää vähäisemmästä sotkusta. Heh.

Me olemme pesseet näitä nyt pääasiassa käsin ja hyvin tuntuu saavan puhtaaksi. Hiukan joutuu vaivaa näkemään, jotta saa jokaisen ”kulman” puhtaaksi, mutta kyllä se onnistuu. Ja kyllä nämä sen astianpesukoneenkin kesti, siellä meidän pussit on kertaalleen olleet. Olemme kuivattaneet näitä aukinaisena kuivauskaapissa, mutta jos olisi esim. tuttipullon kuivausteline, niin se voisi olla kätevämpi? Tuntuu, ettei nämä kovin helposti/nopeasti tahdo kuivua.

Tämän testailun perusteella voin ainoastaan todeta; Meille taitaa kotiutua näitä lähiaikoina vielä pari lisää ja miksi en hankkinut näitä jo aiemmin. Meidän elämässämme nämä toimivat, tuovat mukaanotettavan mallin hedelmäsoseesta ja tekevät syömisestä muualla kuin kotonakin helpompaa 🙂

Joko muilla on pussit käytössä? 🙂

Ozbaby on ollut meidän luottokauppamme Leon elämän varrella. Sieltä ostimme viime talvena haalarin ja Stonzit, syksyllä turvaistuimen, kesällä aurinkolasit jne. Ozbabyn liike sijaitsee Turussa; henkilökuntaa ammattitaitoineen olen kehunut aikaisemminkin sekä myymälän viihtyvyyttä (ainakin haalarin haettuamme alkutalvesta). Heidän verkkokauppansa myös on helppo ja selkeä – voin vain suositella vilkaisemaan! P.s. Siellä on myös Kesäale ainakin vielä toistaiseksi 😉

 
 Kiitos Ozbaby tästä yhteistyöstä! 🙂
Pussit saatu yhteistyön merkeissä.

Kommentit (8)
  1. marja liljeström
    27.6.2017, 09:59

    Moikka. Kiva, että olette löytäneet ekologiset smoothiepussit. Luonto kiittää. Ja tietty Leo. Kuten näkyy kuvista.

    1. Kyllä, onhan nuo monellakin tavalla kivemmat nuo uudelleen täytettävät pussit! 🙂

  2. Oon monesti miettinyt noita uudelleentäytettäviä pusseja,kun meilläkin smoothiesta tykätään. Olen miettinyt tuota samaa asiaa, että miten ihmeessä ne saa puhtaaksi. Tää ois kyllä ekologinen vaihtoehto!

    -Minnea
    http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

    1. Kyllä niitä kannattaa ainakin kokeilla. Meillä ne toimii ihan tosissaan! Taas viikonlopun jäljeltä olen todella onnellinen meidän pusseistamme, kun niitä on enemmälti käytetty reissun päällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *