Kuulumisia!

Taas on hetki oltu hiljaa, mutta kerrankin siihen on syy. VÄSYMYS! Meillä kokeiltiin rotaatio-tyylillä eri ruoka-aineita ja oikeasti oli valoa nähtävissä. 10 päivää kokeilumme sujui loistavasti, kunnes paketti alkoi pala palalta kaatua. Keskiviikkona nousi kuume, joka kesti lauantaihin saakka. Sunnuntaina Leo oli kipeämpi, kuin ikinä. En todellakaan tiedä, mikä pojasta teki niin kipeän – hampaat, se kuume vaiko ruoka-aineet. Tai ehkä kaikki tämä ja paljon muuta päälle. Mutta poika oli todella kipeä, itki ja kitisi vain. 
Maanantaina emme sitten enää syöneetkään kiinteitä ja hiljalleen olo alkoi helpottaa. Keskiviikkona alkoi maha vetää jumiin, ummetuslääkkeestä huolimatta. Torstaina ummetti pahasti – Leo huusi, itki ja ulosti verta. Tässä kohti päädyimme lähtemään lääkärille. Allergialääkärillä olemme käyneet, mutta itse haluan varmistua ettei ole jotain muutakin kuin allergiaa tämän kaiken taustalla. Sieltä saimme ummetukseen lisää lääkettä ja lähetteen ph-mittaukseen refluksin pois sulkemiseksi. 
Perjantaina saimme masun toimimaan ja iltapäivällä täällä touhotti menemään onnellinen vauva. Lauantainakin hymyjä, iloa ja touhotusta on riittänyt, kun ei ummeta ja kiinteitä ei ole syöty sunnuntain jälkeen. Tosin tänään sitten aloitimme jälleen päärynän merkeissä, joten saa nähdä, miten olo tuosta taas lähtee elämään.. Maanantaina pistetään ph-mittauslaite kiinni ja se on sitten 24h mitaten tuleeko happamia nousuja vaiko ei. Täytyy toivoa, että jotain alkaisi hiljalleen selvitä..

Kaksi hammasta on tullut läpi ja ilmeisesti ylös odotellaan seuraavia kun ikeniä katsoo. On nuo pienet valkoiset hampaat vain jotain niin suloista! Toisaalta haikeaa – ei ole enää pientä hampaatonta vauvaa tässä taloudessa vaan iso poika kera kahden pienen hampaan. Kovasti opetellaan kävelyä pöytää ja sohvaa vasten ravaten päästä toiseen, kontataan ympäri asuntoa ja tutkitaan aivan jokainen paikka. Suihkussa käydessä ja syödessä tuo täystuho on laitettava istumaan syöttötuoliin, koska muuten ei tule mitään. Aivan kaikki menee suuhun – leluista sohvaan. Leluilla voi leikkiä vasta, kun niitä on maistettu ja niitä täytyy maistella myös kesken leikin. Ihan parasta on, kun joku rakentaa palikoista rakennelman ja sen saa kaataa ja dublotkin on hauskoja.
Kommentit (2)
  1. Oi kun ihana kuva ilopilleristä 😀 Meillä onneksi on nuo isoveljet paimentamassa pikkuista jos tarvitsee itse hetki saada jotain tehtyäkin.

    1. Leo on aikamoinen ilopilleri aina 🙂 Isoveljistä on varmasti apua tällaisissa jutuissa – saa käydä yksin vessassa. Ainakin ehkä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *