Voihan hurahdus!

Nyt se sitten tapahtui ja menin hurahtamaan johonkin itselle liian kalliiseen vauvan vaatemerkkiin. Mikä on tämä merkki, joka sai en-ole-pätkääkään-merkkiuskollinen-ihmisen sortumaan? Me&i. Ai, että mitä ihania kuoseja! Ne kaiken maailman sammakot, puput, pingviinit, nallet ja sydämet.. Hurahdin ja mitään ei voinut. 

Mutta onhan ne nyt ihastuttavia! Ensimmäiset saapuivat tänään postissa ja yhtään ei kaduta, että näihin rahaa laitoin. Muutamat sieltä pitäisi olla tulossa tulevina päivinä lisää. Sekä vähän muutakin vaatetta. Leo tarvitsi vaatetta, joten huutelin muutamalla kirppiksellä FB:ssä, että kukas myisi minulle kivoja vaatteita. Ja niitähän löytyi! 

Minun pitäisi nyt päättää muutaman päivän sisään, että tahdonko suuremman paketin Me&i vaatteita seuraavassa koossa – tovin joutuisi säilömään, mutta nyt olisi aika hyvään hintaan. Toisaalta se hinta kirpaisee, koska näillä kuitenkin jonkin verran on hintaa. Käytettynäkin. 
Onko täällä muita merkkeihin hurahtaneita? Mihin merkkiin? 🙂 
Mutta ihanat ne on. Piste.
Kommentit (2)
  1. Jenni Maria
    31.3.2016, 19:44

    Mä en ole ikinä hurahtanut noihin. Nättejä vaatteita, mutta ylihintaisia siihen nähden, miten nopeaa vaatteen käyttäjä kasvaa. 😀

    1. No onneksi se kasvu nyt vähän hidastuu. Ja tänään asiaa pohtineena – saman hintaisia kuin uutena ostaa perus Lindex/h&M/kappahl jne, mutta kestävyys taitaa olla parempi käytetylläkin.. Kun näitä 80-86cm löytyy kirppiksiltä aika vähän, kun ei nuo perus merkit kestä sitä möyrimistä. Meillä ainakaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *