SCANDIC HOTELLIYÖ, PIKKUSIILIT JA ÄIDIN IRTIOTTO ARJESTA

Kaupallinen yhteistyö: Scandic

Tämä postaus on kaupallinen yhteistyö Scandic Hotels:in kanssa. Otimme varaslähdön pikkujoulukauteen Pikkusiilien kanssa ja suuntasimme nauttimaan Seinäjoesta;  nyt on suunniteltu tulevaa, vietetty aikaa aikuisessa seurassa, nautittu vertaistuesta ja omasta ajasta, hotelli aamupalaa ja täyttä yöunta unohtamatta.

Meidät toivotettiin tervetulleeksi ihanan hedelmälautasen merkeissä

SCANDIC SEINÄJOKI

Hotelli oli aivan Seinäjoen keskustassa, rautatieaseman sekä linja-autoaseman läheisyydessä.

Hotellihuoneemme oli oikein perus hotellihuone. Pehmeä ja mukava sänky, jossa uni maittoi. Muutama tuoli, pöytä ja minibaari-kaappi. Oikein perus-mukava hotellihuone, jossa viihtyi vallan mainiosti. Itse uin joskus kauan sitten kilpaa ja kiersimme Suomen kaupunkeja läpi eri kilpailuiden merkeissä; aina nukkuen eri hotelleissa öitämme. Silloin jo tykästyin näihin ”perus-hotellihuoneisiin”, jotka olivat viihtyisiä, joissa oli kaikki tarvittava mutta ei liikaa mitään ylimääräistä.

HYVÄ RUOKA, PAREMPI MIELI

Ruoalla on itselleni iso merkitys. Hyvää ruokaa on aina ilo syödä ja hotelliaamiainen vasta ihana onkin. Hyvään ruokaan kun yhdistetään hyvä seura, niin aletaan olla jo aika luksus-tilanteessa.

Söimme hotellin yhteydessä olleessa ravintolassa illalla. Ruoka oli maistuvaa, ravintola venyi upeasti meidän ruoka-rajoitteisiimme ja ravintolan tilatkin olivat aika mukavat. Vaikka jouduin karsimaan annostani omien rajoitteideni vuoksi, niin hyvin se annos nälän vei ja maistui herkulliselle. Moni vanhempi voi ehkä samaistua siihen, kuinka ihanaa on syödä ruokansa lämpimänä sekä ilman kiirettä. Luksusta!

Scandicissa osataan huomioida ”perus ruokavalioita” aamupalalla ihan vakiona. Sieltä löytyy gluteenitonta sekä maidotonta vaihtoehtoa. Gluteenittomat on kunnolla erikseen, omalla pöydällään, jolla minimoidaan kontaminaatiot ja muut. Gluteenittomalta pöydältä löytyy tietenkin omat leivänpaahtimet, margariinit jne, jolloin tarvitseva saa paahdettua sekä voideltua leipänsä puhtaasti. Maitovaihtoehtoihin kuuluivat soija sekä kaura ja mm. kaurajogurttia oli saatavilla.

Me istuimme tänään reilun tunnin aamupalapöydässä. Juttelimme, söimme rauhassa, haimme lisää syötävää.. Kerrankin ei tarvinnut hotkaista aamupalaa naamariin ja juosta pienen ihmisen perässä. Pääsi oikeasti pitkästä aikaa nauttimaan aamupala-pöydän antimista ja mikä parasta; joku muu oli valmistanut ja kattanut aamupalan pöytään. Ja onhan Scandicin aamupala herkkullinen, monipuolinen ja kaikinpuolin maistuva!

Jos Scandicin aamupala-lahjakortit houkuttaisi, niin kannattaa laittaa @Pikkusiilit seurantaan FB:n sekä IG:n puolella, koska ensi viikon loppupuolella on jonkinlaista arvontaa luvassa!

LEVÄNNYT ÄITI, PAREMPI ÄITI

Itselleni tästä reissusta tuli vajaan kahden vuorokauden irtiotto arjesta, kun tänään pääsen kotiin vasta myöhään illalla. Seinäjoelta ei näin sunnuntaina lähtenyt kuin yksi ainoa bussi takaisinpäin ja bussi oli kuitenkin selkeästi halvin vaihtoehto. Joten se on tyytyminen myöhäiseen kotiutumiseen.

Mieli tuntuu levänneelle. Uni, hyvä ruoka, hyvä seura ja saatu vertaistuki sekä paljon naurua, se kaikki tuli todellakin tarpeeseen. On ihanaa olla ihmisten seurassa, jotka ymmärtävät; vanhemmuuden lisäksi tämä porukka pystyy jakamaan kaikkea jaksamisesta allergioihin. Sitä tulee oikeasti kuulluksi ja ymmärretyksi. Tuntuu, että mieli on huomattavasti kirkkaampi ja taas jaksaa pimenevän syksyn keskellä. Odotan tällä hetkellä vain kotiinpääsyä ja sitä, että saan ottaa rakkaan lapseni kainaloon nukkumaan loppu yöksi. Muuta en juuri nyt kaipaa, levättyäni taas hetken!

Kiitos Seinäjoen Scandic tästä rentouttavasta irtiotosta arjen keskellä! 

hyvinvointi mieli vanhemmuus
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *