Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Uusi projekti!

Koko kesä on mennyt töissä. Milloin on oltu Lappeenrannassa, milloin Turussa, milloin missäkin päin Suomea. Kuvattu on siellä ja täällä, ja kaikesta on pitänyt vaieta, olla hiiskumatta. No josko nyt on saanut vihjaista, että uutta ohjelmaa Maikkarille kuvataan. Mutta onhan tämä ollut piinaavaa. Onneksi hommat on nyt kasassa. Viimeinen kuvauspäivä paukutettiin läpi Turussa lauantaina, kevyt kuustoistatuntinen Loren ja Juuson kanssa. Siis legendaarinen Huuma(stakin tuttu)mies Lorentz Backman ja YleX:n radioääni, Villikortista, Surkeimmasta kuskista ja Voitolla Yöhön -ohjelmista tuttu Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde ovat kulkeneet pitkin kesää matkassa mukana.

thumb_DSC_0777_1024

thumb_IMG_1869_1024

thumb_DSC_0976_1024

Ollaan siis porukalla kuvattu lokakuussa Maikkarilla alkavaa uutta Sinulle on postia -ohjelmaa. Yksinkertaisuudessa kyse on kirjeiden kirjoittamisesta, ja niitä siis on voinut kirjoitella ihan kuka tahansa. Me ollaan poikien kanssa poljettu kustin lailla ja viety näitä sitten yllätysten kera perille.

Ja on meillä ollut ihan järjettömän kivaa. Mun toleranssi mauttoman huumorin suhteen on venytetty äärimmilleen ja mua on huijattu kesän aikana niin monta kertaa, etten edes itse ole pysynyt laskuissa mukana. Milloin olen ollut kuvaamassa trombia, milloin uskonut äänittäjämme olevan linnakundi, milloin kurkistellut lammesta kilpikonnia. Joka ikinen kerta olen kironnut itseäni, miten taas menin lankaan muun ryhmän räkättäessä vieressä.

thumb_IMG_2145_1024

thumb_IMG_2067_1024

thumb_IMG_5537_1024

thumb_IMG_2304_1024

thumb_IMG_1567_1024

Karonkan tiimellyksessä nähtiin myös ensimmäinen jakso ja mä voin luvata, että tästä tulee ihana ohjelma. Koskettava, herkkä, aito, ilahduttava ja vähän itkettäväkin. Olen päässyt tapaamaan ilahtuneita, jännittyneitä, hämmentyneitä ihmisiä, joiden naama on aina lopulta kääntynyt hymyyn. Niin omanikin. Hymyilen nytkin.

Sinulle on postia Maikkarilla tiistaina 11.10 alkaen! Tsekkaa lisää täältä.

Pusmusmuiskista!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *