Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Töllöttimen äärelle tänään!

Hei huippua, että löysit blogini uuteen kotiin! Tulin vain pikaisesti muistuttamaan viikonlopun keskeltä, että töllerö auki tänään klo 21.00! Maikkarilla, heti Putouksen jälkeen alkaa Tuija Tähtien Kanssa! Yksi niistä mun unelmista käy siis tänään toteen. Ja voi herranjestas sentään, miten mua voikaan jännittää.

ttk

Multa on kysytty kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja, miten kovasti olen ottanut paineita ja miten mahdan jännittää. Kaikkiin toimittajien kysymyksiin olen vastannut rehellisesti, että ei tämä sen enempää ole jänskättänyt kuin muutkaan duunit.

Paitsi että nyt on. Nyt viime hetkillä, oikeastaan vasta tällä viikolla mun jännitys- ja painekäyrä on alkanut nousta pikkuhiljaa. Nyt mä olen aivan väkkäränä jo. Yritän hengitellä ja ajatella, että kaikki meni kuvauksissa varmasti hyvin. Yritän muistuttaa itselleni, että ohjelma ja koko konsepti on ison työryhmän tekemä ja mun on luotettava myös heidän arvioonsa. Yritän sanoa itselleni, että mut otettiin hommaan siksi, että sovin siihen. Ja silti mua jännittää ihan rehellisesti ihan perskutisti.

En tavallisesti katso omia ohjelmiani, mutta nyt taidan korkata kahden desin shamppiksen ihan vain rentoutuakseni ja kippistääkseni ohjelmalle. Argh. Pidäthän mulle peukkuja? Ja hei kuulisin tosi mielelläni, millaisia fiiliksiä ohjelma sussa herätti?!

Niin, ja huomenna sunnuntaina luvassa tietenkin ensimmäinen livelähetys klo 19.10. Sitä lähden jännittämään paikan päälle!

nimmari

Kuva: MTV

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *