Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Tervetuloa maaliskuu ja kevät!

Tiedätkö sen kuukausista kertovan laulun, jota laulettiin ala-asteen musiikin tunneilla?
Tammikuu on pakkaskuu,
helmikuu on hiihtokuu,
maaliskuussa sulaa jää jää jää,
huhtikuu jo lämmittää…

Ihana kevätaurinko on pilkottanu pari päivää. Mä olen viilettänyt uudet arskat nenällä ja ollut supertehokas. Käynyt uusimassa passini, etsinyt sopivaa asua puolentoista viikon päästä olevaan Emma Gaalaan, lähettänyt haastispyyntöjä (eilen oli päivä, jolloin tavoittelin ihan oikeilla asioilla noin kahdeksaakymmentäneljää ihmistä, joista nolla vastasi), vastaillut rästimeileihin, vedellyt viivoja todo-listastani.

thumb_DSC08687_1024

Vieläkään en ole treenikunnossa, sillä pirkuleen sitkeä flunssa ei ota laantuakseen. Yritin tehdä säälittävän rääpäletreenin sunnuntaina ja eilen huomasin oloni huonontuneen entisestään. Selväksi tuli. Salitaukoa on jatkettava.

Viime yössä oli jotain outoa. Olin käynyt koko päivän kierroksilla tehokkuudestani, eikä tasot ottaneet laantuakseen illallakaan. Olen jo aiemminkin paljastanut olevani yöstressaaja. Tai ehkä herkkäuninen olisi mukavammin sanottu. Katsoin kelloa vielä 5.02 ja kirosin. Tosin sen olen oppinut, että näinä öinä en stressaa. Jos pääni päättää joskus käydä ylikierroksilla on parempi yrittää hyötykäyttää aika kuin pyristellä vastaan. Mä nousin parin tunnin hyörimisen jälkeen ylös, söin suklaapatukan ja aloin tekemään yhtä keskeneräistä projektia. Tänään ei ole tarvinnut harmitella, että käyn mukamas tehokkaasti, mutta todellisuudessa vähän hitaalla ja puoliteholla. Salaa olen ylpeä viimeöisestä tuotoksestani.

Sunnuntaina keräsin voimia tähän viikkoon. Aloitin aamun Kämpin brunssilla hyvän ystäväni kanssa. Melkein kolme tuntia hurahti siivillä. Maha oli täynnä iltaan saakka. Aina silloin tällöin pysähdyn miettimään, miten ihania ihmisiä ympärilleni onkaan ilmaantunut. Ai että, mä olen heistä onnellinen. Se myös rauhoittaa, kun alan heikkoina hetkinä stressata siitä, mitä maaliskuun mullistukset tuovat mukanaan. Kirjoitan ajatuksiani niistä pian lisää.

thumb_DSC08671_1024

thumb_DSC08680_1024

thumb_DSC08674_1024

thumb_DSC08682_1024

Tsirp, tsirp. Kohta se tulee. Kevät!

nimmari

ps. Nuo Ray Banit, uudet suosikkini sain Luxottican pressipäivästä. Sopivat mainiosti vaihteluksi ikisuosikeille, Aviatoreille. 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *