Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Tauon paikka!

Aina välillä on hyvä ottaa hetki happea, levähtää, rentoutua, antaa ajatuksille tilaa. Mä olen paahtanut taas hyvän, tiukan rupeaman, saanut yhden projektin päätöseen, vähän haikein, toisaalta odottavin fiiliksin olen taas uuden ja jännittävän kynnyksellä. Nyt kun Tuija Tähtien Kanssa -ohjelman kolmekuukautinen rutistus on kasassa, on olo samaan aikaan vähän tyhjä, melko tyytyväinen ja kuten jo aiemmin kirjoitin, hyvin kiitollinen. Seuraavaa projektia kuitenkin jo pukkaa päälle ja vaikken siitä juuri saa vielä pukahtaa mitään, olen esimerkiksi somen puolella jakanut muutaman aikas vihjailevankin postauksen. Näppärimmät saavat kyllä jo suurin piirtein kiinni, mistä on kyse.

tuija-3

Sen mä kuitenkin olen oppinut, että kroppa ja mieli tarvitsevat myös lepoa. Sitä ei kukaan yrittäjälle tule tarjoilemaan, joten aika on vain otettava itse itselleen. Mä suuntaan nyt Rodoksen lämpöön ja lupaan, ettei mua juuri tavoita seuraavaan viikkoon. Moni kertoo viettävänsä lomalla aikamoiset tovit myös sähköpostin ja muiden vempeleiden kimpussa. Joskus siihen itsekin sortuneena voin luvata, että nyt näin ei käy. Tunnen itsesi ja tiedän, mitä kulloinkin tarvitsen. Nyt se on tilaa, rauhaa ja lepoa. Ennen kaikkea etäisyyttä kaikesta, jotta voin taas into piukeana tulla takaisin jatkamaan hommia ja puhista eteenpäin.

Toivottavasti Suomessakin on ihana, aurinkoinen viikko. Mä suuntaan nyt etelään. Moiks!

nimmari

Ps. Kyllä mä tänne vähän lupaan kirjailla. Tää on kuitenkin mun rentoutumistakin tää kirjoittaminen. Pus!

Kuva on napattu vähän pikaisemmalla tauolla kuvausten lomassa. Nyt siis edesssä onneksi vähän pidempi tauko. Ja noi Lumenen Sisu-tuotteet – aivan supereihania! Varsinkin toi ruskeassa purnukassa oleva seerumi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *