Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Tänään se alkaa!

Tänään se alkaa! Suomen Ihanimmat Häät starttaa AVAlla klo 20! Jippii! Tää on mun ensimmäinen juontopesti töllössä ja oon tietenkin ihan otsa hiessä jännittämässä. 12 ihanaa ja ihan erilaista morsianta (tietenkin sulhasineen – sulhot vain jäivät vähän pienemmälle huomiolle tällä kertaa) ja kahdettoista ihanat ja ihan erilaiset häät. Näitä sitten ruoditaan ja pyöritellään morsiusraadissa, jossa kaikki muut paitsi kyseisen jakson morsian, saa äänensä kuuluviin. Katothan illalla, katothan?

Tuija 007 (1)

Kuvauksista jäi mieleen miljoonat ja taas miljoonat timanttihärpäkkeet, joita stylisti Annette muhun ripusti. Kauhistuneena katselin peilistä ja vaihdoin salaa pienempiin. Tää toistui jokaisen jakson kohdalla, kunnes huomasin, että ruudussahan timanttikilluttimet näyttävät itseasiassa aika kivoilta! Kumpa sitä oppisi suoraan luottamaan viisaampiinsa…

Ja pukurumbasta vielä sen verran, että pukeudun muunmuassa lempisuunnittelijani Katri Niskasen ihanuuksiin, sekä toisen suosikkini, Supertrashin asuihin. Vähänkö kiva, että vastapainoksi Huippujengin kiipeilyvermeille ja räkäposkille, saa näyttäytyä ruudussa myös vimpan päälle tällättynä ja asustettuna.

Suomen_ihanimmat_haat_Kausi_1_Promo_morsiamet_Tuija_Pehkonen_studio_03_Jori_Heikkinen

Suomen_ihanimmat_haat_Kausi_1_Promo_morsiamet_Tuija_Pehkonen_studio_02_Jori_Heikkinen

Tuija 010

Häähumuista tiistaita!

nimmari

Promokuvat Lari Järnefeltin ottamia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *