Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Tänään se alkaa! Kenen kotona?

Tätä on huhkittu pitkin talvea. Kuvaukset starttasivat jo viime vuoden puolella ja pitkin talvea on saatu uuden Kenen Kotona -ohjelman tiimoilta vierailla suomalaisten kodeissa. Ihan huippua, että ihmiset on päästäneet kuvausryhmämme ja täysin vieraat tyypit tutkimaan kotejaan ja voin luvata, että lopputulos on ihan superkoukuttava. Tänään tämä kaikki on viimein nähtävissä telkkarissa.kenenkotona1Suomen talvessa kuvatessa haasteita on tullut matkan varrelle. Vuoden pimeimpänä päivänä kuvatessa oli aikamoinen kilpajuoksu auringon kanssa. Välillä on tullut vettä, välillä räntää ja välillä lunta. Olen käynyt kuvausten keskellä lämmittelemässä rappukäytävien pattereiden luona ja välillä lillutellut varpaita ties kenen kotona lämpimän vesihanan alla. Mutta hauskaaa meillä on ollut.29994822_10157204791932542_1426619647_oJokaisessa jaksossa kuikistellaan neljän suomalaisen ihmisen kotiin ja tehtävänä on arvuutella, kenen kotona milloinkin ollaan. Kaiken lisäksi sain itselleni aikamoisen sisustuskärpäsen pureman ohjelman myötä. Mitä upeita koteja täältä löytyykään ja mielettömän persoonallisia sisustusratkaisuita! Jokaisen suomalaisen koti ei todellakaan ole samanlainen. Ja kyllä mä veikkaan, että myös mukana olevat persoonat saavat hymynkareet huulille.30074859_10157204800397542_90121407_oTänään AVAlla klo 20 ja maanantaina Maikkarilla klo 20. Toivottavasti silloin nähdään! Ja kuulisin tietenkin supermielelläni, millaisia fiiliksiä ja sisustusinspistä ohjelma herättää!

nimmari

Kommentit (1)

  1. Ninna

    Kiva formaatti, aion todellakin katsoa kaikki jaksot! Aikamoisia näyttelijätaitoja kyllä vaaditaan osallistujilta etteivät paljasta eleillään tai puheillaan liikaa.

    Ja kivahan se on päästä tirkistelemään ihan oikeisiin koteihin. Vaikka vielä mielenkiintoisempaa olisi päästä näkemään ihan tavallisia koteja eikä stailattuja ns. paremman luokan kämppiä. Eliittikoteja näkee kyllä lehtienkin sivuilla. Mutta ehkä jatkossa nähdään myös ns. tavallisia suomalaisia koteja, joissa ei ole uima-allasta ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *