Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Taistelija Sohlberg

Tää. Mimmi. On. Taistelija.

Huomaan vaan tuijottavani ruutua, koska en mä oikein osaa muuta sanoa tai kirjoittaa. Olen aina kirjannut vieraistani jälkikäteen muutaman sanasen blogin puolelle. Nyt en oikein osaa. Joskus elämässä vain tulee vastaan tilanteita, jotka laittavat koko arvomaailman uuteen uskoon. Niistä selviäminen muuttaa ihmistä johonkin suuntaan, liikuttaa ja vaikuttaa. Yhtä tarinaa kuultiin tässä haastattelussa.

thumb_Tuija-ja-Heidi-1_1024

Heidi on tällä hetkellä keskellä rintasyöpätaistelua, enkä halua mässäillä tai kauhistella. Tuntuu, ettei tähän oikein ole sanoja. Ihailen vain, miten käsittämättömällä asenteella mimmi porskuttaa eteenpäin. Esikuva, sitä hän on ainakin minulle. Mua vähän itketti haastattelussa, niin itketti Heidiäkin. Satuttiin vielä seuraavana päivänä samaan Roosa Nauha -tilaisuuteen, jossa kampanja käynnistettiin ja jossa haastattelin mimmiä uudemman kerran. Sielläkin itketti, mutta sehän ei haittaa. Se helpottaa, puhdistaa.

thumb_Tuija-ja-Heid-4_1024

thumb_Tuija-ja-Heidi-3_1024

Mä laitan sylin täydeltä halauksia, pikkuenkeleitä ja suukkoja Heidille. Pikkuhauiksistani annan vähän lisää voimia ja pari perkelettä kajautan mielelläni ilmoille hänen puolestaan silloin, kun oikein koville ottaa. Muuta en voi tehdä, olla vain hengessä mukana.

Haastattelun pääset kuulemaan täältä.

<3

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *