Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Taas kriisinpoikasta pukkaa

Mistä näitä kriisejä oikein tulee? Kaapissa ei taaskaan ole mitään päällepantavaa! Emma Gaalaa juhlitaan Baronalla ensi perjantaina ja mä olen mukana työhommissa paikalla. Toivottavasti loppuillasta myös vapaalla. 😉 Itseasiassa duunikeikka vaikuttaa ainakin etukäteen poikkeuksellisen hauskalta. Menen sinne nappailemaan artisteja hihasta ja napsimaan heidän kanssaan selfieitä. Tähän tää maailma on kuulkaas mennyt.

Noh, nyt mä olen tuttuun tapaan siinä tilanteessa, ettei ole hajuakaan, mitä päälleni pukisin. Kaikki näyttää jotenkin… Noh, valjulta, vanhalta ja vaisulta. Kaivoin taannoin Elle Gaalassa käyttämäni Niskasen Katrin uniikin sortsiasun, mutta eihän mulla ole enää pokkaa pukea päälleni mitään niin pientä!

_DSC0052

Luottopelurini, ystäväni ja superstailisti Vesa Silver saa taas tulevina päivinä puhelimensa täydeltä kuvia minusta vähän liian isossa, vähän huonosti istuvassa, vähän erikoisessa, vähän siinä sun tässä asussa. Vesaan mä luotan ja hänen puoleensa aina tiukan paikan tullen käännynkin. Vaikka mun lemppareista, yyberhienoista, mokkanahkaisista hapsusaappaista hän ei ole koskaan lämmennytkään. Niitä mä olen käyttänyt silti.

Sama herra siis, joka on mukana Antti Tuiskun Seppälälle suunnittelemassa mallistossa. Tai siis Antin ja Vesan huhtikuussa julkaistavassa mallistossa. Tap tap tap. Hurraan ja taputan tälle jo etukäteen kotona. Siitä tulee takuulla hieno! Ja hei kamoon, pari muutakin tyyppiä on huomioinut tuon toistaiseksi ainoan mallistosta julkaistun kuvan. Antti on siinä aivan jäätävän ko-me-a.

Antti+Tuisku+by+Seppälä (1)

Mä siirryn ratkomaan vaateressiäni ja keskityn täyttämään Vesan puhelimen asukuvilla. Ne on muuten aina sellasia, joissa on taustalla karmea sotku ja joista olen joutunut rajaamaan pääni pois. Pelkään, että jonain päivänä Vesa päättää tulostaa nuo kaikkki ”kauniiksi” kuvakirjaksi.

Sellaisen tekeminen muuten kannattaa. Tartuin itseäni niskasta kiinni viimein ja kaksi päivää kiroilin askartelin kirjoja päivät pitkät ja muutaman päivän odotuksen jälkeen postiluukusta tipahteli ihan huimia muistoja iskän synttäreiltä, viime vuoden matkoilta, vaikka mistä! Ihan nostalginen tunnelma, kun digiaikana saa käsiinsä konkreettisia kuvia. Mä olen oldschoolneiti.

_DSC0049

_DSC0051

Ihanaa viikonloppua muruset.

nimmari

Kuvat Martan ottamia. Mimmin sivut ovat muuten uudistuneet justiinsa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *