Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Huipuimmat synttärit?

Vuosi sitten vietin elämäni erikoisinta synttäripäivää. Täytin 30 Perun vuoristossa, Huarazin kylässä. Olimme justiin saapuneet totuttelemaan reilun kolmen tonnin ilmanalaan ja ihan pian olisi edessä lähtö Huippujengin perusleiriin. Jännitti, pelotti, innostutti. Porukkamme oli ihan mainio ja melkein liikutuin, kun dinnerillä sain eteeni synttäridrinksun sateenvarjoineen kaikkineen. Muistan kuitenkin, että juuri tuona iltana olisin kaivannut myös lähimpiäni ympärilleni. Kippistämään ja skåålaamaan yhdessä.

Reissusta muodostui alkujännityksen jälkeen mainio ja ikimuistoinen. Monien asioiden merkityksen on tajunnut vasta jälkeenpäin, ja edelleen palaan muistoissani usein noihin hetkiin. Nyt vuotta myöhemmin, paljon on tapahtunut. Enimmäkseen hyviä asioita – onneksi. Elämä on nyt aika eri mallilla kuin silloin. Ja juuri nyt tuntuu hyvältä viettää rauhallista synttäriä vapaapäivän merkeissä kotisohvalla t-paidassa lötköttäen.

11836816_10154066612367542_2204031202595200893_n

Toivottavasti vuoden päästä tähän aikaan voin palata edellisvuoden muistoihin ja todeta, että vuosi on ollut onnellinen!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *