Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Sara Forsberg aka SAARA

Tää tarina on ihan käsittämätön. Yhdessä yössä Pietarsaaren Halppiksen kassalta Losiin ja maailman maineeseen. Jiiänee, jiiänee. En viitsi toistaa, koska me kaikki jo tiedetäänkin se. Itsevarmuus hänellä on ihan käsittämätön, asenne mieletön ja jos jotenkin kaiken tuon pyörityksen keskellä on mahdollista pitää järki päässä ja jalat maassa, on Saara tainnut onnistua siinäkin. Ja mä aina unohdan, että kyse on vähän yli parikymppisestä neidosta.

thumb_Sara-Maria-Forsberg-1_1024

En mä olis uskaltanut lähteä tohon tapaan maailmalle kakskymppisenä. Olin aikamoinen arkajalka silloin vielä. Ja kolme viikkoa SEN videon julkaisun jälkeen Saara muutti jo Hollywoodin kupeeseen. Sen jälkeen on tullut vaatemallistoa, leffoja, Star Warsin örkkikieltä, en mä meinaa edes pysyä mukana.  27.5 tulee kolmen biisin EP ja myöhemmin tänä vuonna levy. Tunnen itseni ihan mummeliksi, kun huomaan ajattelevani, että kyllä nämä nykyajan nuoret sitten rohkenevat…

Parasta Saarassa on se, ettei hänen tekemisissään tai unelmissaan ole rajoja. Mikään ei ole mahdotonta. Vähän kuin pieni lapsi, joka ihan oikeasti uskoo, että hänestä voi tulla astronautti tai presidentti. Samanlaisen asenteen on tämä mimmi pystynyt omaksumaan ja sitä energiaa hän tuntuu puskevan ympärilleen. Turha meidän on itse itsellemme rajoja asettaa. Parempi kääriä hihat ja alkaa toimia unelmien (vai pitäisikö sanoa tavoitteiden) eteen.

Ympäripyöreitä päiviä ja hurjasti duunia. Elämä kaukana perheestä ja lähimmistä. Sen Saaran ura on vaatinut. Totuus paljastui siinä vaiheessa, kun Saara kuunteli hiljaa isänsä ikävöiviä sanoja puhelimen päästä ja kyyneleet vierivät silmäkulmasta. Mulla silmäkulma kostui jo siinä vaiheessa, kun etukäteen soitin Saaran isälle ja hän puhelun lopuksi pyysi kertomaan tyttärelleen terveisiä. Pietarsaareen kun tytäe ei töiltään tällä reissulla ehdi.

thumb_Sara-Maria-Forsberg-4_1024

thumb_Sara-Maria-Forsberg-3_1024

Koko haastattelu löytyy taas täältä. Inspiroi mua vähän samaan malliin kuin Armanin haastis. Toivottavasti inspiroi suakin.

Pus!

nimmari

Kommentit (2)

 1. Taru

  Ihan huikea tarina 🙂 Tuon asenteen kun muistaisi joka päivä! Kiitos Tuija mahtavasta haastattelusta ja kirjoituksesta.

  • Tuija Pehkonen

   No sanoppas muuta! Huomaan itsekin oppivani hullusti vierailtani. Tekee hyvää hiljentyä hetkeksi kuuntelemaan. 🙂

   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *