Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Samu Haber

Tää mies on yks mun lempparihaastateltavista. Samu Haber on ihan super. Mies puhuu ja puhuu ja suoraan puhuukin. Muistan jo aikaa sitten meidän ajautuneen tiukkaan keskusteluun lätkästä ja minun lesoilleen kotipaikkakunnan ylpeydellä, IPK:lla. (Tarkoittaa siis Iisalmen Peli-Karhuja, jos jotenkin olisit välttynyt tältä suuruudelta…)

Tänään sain viimein miekkosen pienien aikaero-, sun muiden säätöjen jälkeen vieraakseni ja juttuahan olisi riittänyt tuntitolkulla. Samu ei ole koskaan salaillut medialta mitään, edes hankalia aikojaan. Ja vaikka mä itse aina kovin tarkkaan (liikaa) mietin ja analysoin asioita, niin pakkohan tälle asenteelle on hattua nostaa. Mies on mitä on – rehellisesti oma itsensä. Ei hän sitäkään peittele, että on kova bisnesmies ja hyvin vahvatahtoinen. Pakko ollakin, että noissa hommissa pääsee tuolle tasolle. Sunrise Avenue on myynyt nyt yli 3 miljoonaa (!) levyä.

Koko haastis löytyy täältä. Samu saattoi muuten ohimennen tehdä siinä kiroilun maailmanennätyksen…

Tuija-ja-Samu-4

Tuija-ja-Samu-2

Tuija-ja-Samu-3

Bändi heittää Euroopan kiertueensa starttikeikan tulevana lauantaina Helsingin Jäähallilla. Aion todellakin olla paikalla.

nimmari

ps. Kuvista kiitos Petralle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *