Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Sami Hedberg

Maailmanennätysmies ja Suomen suosituin stand up -koomikko on myöskin aikamoinen nallekarhu. Mä pidän siitä, että Sami on onnistunut säilyttämään herkkyytensä kaiken pyörityksen ja menestyksen keskellä. Vaikka puhuimmekin siitä, miten tietyllä tapaa julkisessa työssä on pakko kovettaa itsensä palautteelta, ei se ihan aina noin vain onnistu.

thumb_Sami-Tuijalle-2_1024

Tänään vieraana piipahtaeneen Hedbergin kanssa ajauduttiin höpisemään myös siitä, millainen hän on kotona Ilona-vaimonsa kanssa. Tai oikeammin, Ilona vaimo kertoi siitä itse. Myös Samin hyvä ystävä, Kivelän Niko antoi kuulua kommenttinsa heimoveljeydestään Samin kanssa.

Kysyin myös, miten tärkeää menestys oikeastaan on ja miksi ihmeessä Sami halusi viime vuonna toteuttaa hullun 365 keikkaa käsittäneen kiertueensa. Syyt olivat lopulta aika inhimillisiä. Ja kun mies kertoo, että perimmäinen tarkoitus ja halu tehdä stand uppia lähtee ihmisten naurattamisesta ja hauskuttamisesta, on helppo uskoa Hedbergiä.

Tietenkin mä kysyin myöskin oppeja itsensä brändäämiseen. Siinä tämä kaveri on ollut aikamoinen uranuurtaja ja mestari. Edelleen kaupitellaan Samin Stond Up -kondomeja, ilmanraikastimia, vessapaperia, vaikka mitä.

thumb_Sami-Tuijalle_1024

thumb_Sami-Tuijalle-3_1024

En mä enää osaa edes sanoin kuvailla, miten hienoja näistä haastiksista on tullut. Ohjelmaa tehdään totta kai kuulijalle, mutta jos haastateltava oivaltaa itsestään tai elämästä jotain uutta, on mielestäni siinäkin yksi ohjelman onnistumisista. Ainakin Sami poistui haastattelusta hymyillen ja kiitellen. Samoin tein minä.

Kuuntele täältä.

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *