Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Radioikävä

Aamu alkoi tänään parhaalla mahdollisella tavalla, kun pääsin pitkästä aikaa sen kaikista rakkaimman, radion pariin!

Ali Jahangiri vetäisi Nenäpäivän kunniaksi 24, siis KAKSIKYMMENTÄNELJÄ (!) tuntia pitkän shown ja keräsi tempauksella rahaa kehitysmaiden lasten auttamiseen. Mua pyydettiin mukaan vieraaksi viimeisille tunneille, enkä olisi jäänyt pois mistään hinnasta! Superaamussa piipahti muitakin entisiä radioihmisiä Ile Uusivuoresta Jenni Pääskysaareen. Ali oli edelleen 22 tunnin juonnon jälkeen voimissaan ja jopa liekeissä. Läppä lensi seksikkäistä palomiehistä vauvakuumeeseen ja taidettiin pari kertaa vilkaista Alin paidan alta pilkistävää karvapeittoakin. Ei ne jutut aisoissa pysyneet millään mittarilla.

unnamed-3

Ja ei sillä, ettenkö rakastaisi radiota myös musiikin vuoksi, mutta tempauksen tasoa nostaa kyllä se, että lähetys oli pelkkää puhetta. Kanavana Yle Puhe. Koko vuorokauden rupeamaan ei mahtunut biisin biisiä. Oon vieläkin ymmälläni Alin supervoimista ja äänijänteistä.

Syvä huokaus, kumarrus ja iso respect. Nenäpäivä jatkuu tänään perjantaina Ylen Nenäpäiväshowlla klo 19.

unnamed-4

Ai niin. Ja mitä tulee siihen mun radioikävään, niin töitähän mulla ei varsinaisesti ole ikävä. Rakastan pitkiä aamuja, rentoja päiviä ja omaa aikaa. Mutta radioon ja radiota mä kaipaan kovasti. Miksi sitten lähdit sieltä, moni kysyisi nyt. Lupaan kertoa siitä lisää myöhemmin. Se onkin vähän pidempi tarina.

Pus ja nenätys, eikun nokkaisu!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *