Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Radiogaalassa

Perjantaina juhlittiin radioalan oscareita, Radiogaalaa ja tänä vuonna Suomen puheväki roudattiin Porvoon Taidetehtaalle kippistelemään. Minähän en varsinaisesti enää noihin karkeloihin kuulu kun en kaupallista radiota tällä hetkellä tee, mutta olipa aikamoinen kunnia saada juontaa kyseinen tapahtuma Komulaisen Kristiinan kanssa. Välillä meinasi itselläkin tulla tippa linssiin kollegojen iloa katsellessa ja kiitospuheita kuunnellessa.

IMG_5256 kopio

IMG_5255

Mun mekko oli Katri Niskasen ja tunsin oloni ihan jumalattareksi siinä. Sitä mä olen miettinyt, kun viime aikoina olen useamminkin saanut tälläytyä hienoihin asuihin, että lopulta kaikista tärkeintä on, että asu tuntuu päällä hyvältä. Olen välillä kantanut upeita luomuksia, jotka kutittavat, painavat, joiden olkaimet tippuvat, mitä ikinä. Pikkuahdistus paistaa kasvoilta halusi sitä tai ei. Mutta tää mekko oli taas höyhenekevyt ja ihana ja sai mut tuntemaan itseni varmaksi. Katri tuntuukin olevan erityisesti radioväen suosiossa, sillä Niskasen asuja viuhui näissä juhlissa siellä täällä.

IMG_5258

IMG_5259

IMG_5257

IMG_5260

Tunnelma on se, mikä tekee tapahtuman. Näistä kinkereistä mulla on vertailukohtaa useilta vuosilta ja nyt tunnelmanluomisessa oltiin onnistuttu kyllä todella hyvin. Paikka oli mielettämän hieno ja loistoesiintyjät Saara, Club For Five ja Takomo takasivat niin hyvät lähtökohdat, että vieraiden lennokas fiilis tuntui ja kuului lavalle saakka.

Yhteensä 22 kategoriaa, joten ilta oli pitkä. Järkevämpi tyyppi olis suunnannut tästä suoraan kotiin ja nukkumaan, mutta minä sain tietenkin kotimatkalla skumppaa latkiessa kuningasajatuksen piipahtaa vielä baanalla. Kolmelta snägärin kautta kotiin kömpiessä muistan vielä ylpeästi ajatelleeni, että enpähän ollut pilkkuun saakka. Aamulla ajatukset olivat vähän toisenlaiset…

IMG_5262

IMG_5263

No välillä pitää rököilläkin. Töitä on tullut parin viime viikon aikana tehtyä niin hitosti, että päivä sängynpohjalla Temptation Islandin ja Skamin jaksoja katsellen teki ihan hyvää. Tää sunnuntai sen sijaan maksellaan kalavelkoja koneen ja työhommien ääressä.

IMG_5261

IMG_5267

IMG_5264

IMG_5265

Onnea vielä kaikki upeat kollegat, voittajat ja voittamattomat. Radio on kuningas ja kuningatar!

nimmari

Kuvat: Radiomedia

Kommentit (1)

  1. Miksi mua itkettää?

    […] Kirjoitinkin perjantain Radiogaalasta, että lavalla juontaessa silmät kostuivat pariin otteeseen, kun liikutuin kollegojen onnesta niin kerrakseen. Radioihmiset tunnetusti osaavat puhua ja voittopuheet menivät kirjaimellisesti välillä tunteisiin. Seuraavana päivänä menin katsomaan rakkaan ystävän esikoista, viiden päivän ikäistä pientä murusta. Ensimmäinen näky ovensuusta oli tuore äiti imettämässä pienokaistaan. Mä purskahdin samoin tein kyyneliin. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *