Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Pari elämänohjetta Lenitalta

Lenita Airisto on aivan ihana. Voimanainen, vahva nainen, rohkea nainen. Alkuvuodesta tuli mittariin 80, mutta ei sitä ei kyllä tästä naisesta huomaa! Lenita sai mut nauramaan sekä ennen että jälkeen haastattelun ja myös sen aikana. Häneltä sain myös elämänohjeita, jotka jokaisen naisen olisi syytä laittaa korvan taakse. Sellainen pieni pilke silmäkulmassa tietenkin.

thumb_tuija_lenita2_1024Lenitan kohtaamisesta opin, että:

Älä heitä lonkalta mitä tahansa mielipiteitä julkisesti ääneen ennen kuin olet pohtinut ja testannut ajatuksiasi huolella.

Kun avaat suusi, älä sano latteuksia. Pysäytä ympärillä olevat ihmiset miettimään ja ajattelemaan.

Vahvuus on eräänlaista lahjakkuutta. Vähän samanlaista kuin absoluuttinen sävelkorvakin. Olennaista on se, mihin vahvuuttasi käytät! Vahva ihminen on myös hyväsydäminen ja lempeä.

”Hyvät ihmiset”, jotka korostavat hyvyyttään voivat olla aika vaarallisia.

Hanki itsellesi mies (tai nainen), joka antaa sinun kukkia ja arvostaa sinua!

Puolisossa arvostettavaa on, että hän näkee juuri Sinun arvosi. Tähän liittyen Lenita mainitsi jotain senkaltaista, että hänen elämänsä miehet ovat onnekkaita ja että heille on suuri arvo, että he ovat saaneet olla juuri hänen kanssaan – eivät kenen tahansa sutturan. Mitä siihen nyt sitten lisäämään.

Elä hauska elämä! Tämä oli ehkä se kaikista tärkein oppi. Ei kai mikään voi olla tärkeämpää?

thumb_tuija_lenita_selfie2_1024Lenita kertoili elämästään aika värikkäin sanankääntein. Kuuntele nyt ihmeessä tämä voimaannuttava haastattelutunti täältä.

Ai että. Mua hymyilyttää.

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *