Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Palander

Mua jännittää aina tavata Palanderi. Siinä on mies, joka voi sanoa ja tehdä ihan mitä tahansa. Muistan ensimmäisen kunnon tapaamiseni vuosia sitten Kallen kanssa Levillä, maailmancupin avajaisssa. Olin juontamassa vip-vieraille tarkoitettua avajaistilaisuutta ja pyysin Kallen lavalle puhumaan tulevista kisoista ja omista kuulumisistaan. Ensialkuun hän tokaisi jotain puolihärskiä hameestani ja kuten arvaat, koko haastissuunnitelmat menivät ihan uuteen uskoon. Siinäpä sitten posket punottaen yritin hoitaa tilaisuuden ammattitaidolla loppuun.

TuijajaKalle2

Tähän varauduin myös tämänpäiväisen haastattelun osalta. Mitä tahansa voi tapahtua. Ja tapahtui. Teimme ihan järjettömän hienon ohjelman. Suomalaisen synti on ylpeys ja hyve on nöyryys. Mutta joskus, oikein hienon suoritusksen jälkeen tekee ihan hyvää vähän röyhistää rintaansa ja todeta ylpeästi onnistuneensa. Tänään oli se päivä. Nyt tehtiin Palanderin kanssa hyvää jälkeä.

Pikkuinen, sisäinen artonybergini on ollut innoissaan alkuvuoden uudesta ohjelmastani ja koko konseptista. Kokonainen tunti aikaa paneutua vieraaseen ja tarinoihin. Se on luksusta ja hektisessä kiiremaailmassa myös poikkeuksellisen arvokasta aikaa. Olen yrittänyt käyttää tuon ajan arvonsa vaatimalla tavalla.

Tärkeintä on, että tarinat ovat rehellisia ja ihmiset aitoja. En koskaan toivo, että vieras puhuisi lähetyksessä jotain, mitä jälkikäteen katuu.  En halua ansoittaa haastateltavan tietä. Kaikista parasta on, jos tarinat tempaavat sillä tapaa mukaan, että myös vieras kokee saaneensa vierailustaan jotain. Ehkä kuuntelija, vieras ja myös minä voimme oivaltaa jotain uutta tai ainakin ymmärtää paremmin. Silloin ollaan onnistuttu.

Ja ai että. Tänään puhuttiin siitä, mitä huippu-urheilijan ura ihan oikeasti vaati Pikku-Kallelta. Miltä isän painostus päivittäisiin treeneihin tuntui ja miettiikö Kalle nykyisin noita hetkiä kiitollisena vai katkerana? Miten ihmeessä ja miksi mies päätyi viime syksynä otsikoihin parisuhteensa ja seksielämänsä tiimoilta?

Nyt, vaikka itse sanonkin, annan vahvan suosituksen kuunnella koko ohjelma Areenasta.

Mä hymyilen. Ai että hymyilen maireasti. Ohjemaan on tulossa niin mahtavia vieraita pitkin kevättä, etten malta odottaa seuraavia haastiksia!

Tää on huippua. Ei mulla muuta.

nimmari

Kommentit (2)

 1. Emilia S.

  Hih. Palanderin Kalle on kyllä ihan paras. Tein hänestä ekan isomman jutun Anna-lehden Mies puhuu naisesta -sarjaan. Jossain vaiheesssa haastattelua päädyin kokeilemaan Kallen etureiden lihasta, kun Kalle yllytti, että ”kokeile, kokeile, nyt miten kova se on”. No olihan se, kuin kiveä. Harvemmat huippu-urheilijat on tällaisia persoonallisuuksia 😀

  • Tuija Pehkonen

   Hahahaah! Ja sä Emppu muistat edelleen, että reisi oli kuin kiveä! 😀
   Kalle on super.

   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *