Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Olen snäppilistalla!

Meinasin kirjoittaa otsikkoon innostuksissani, että olen snäppikuningatar, mutta ihan rehellisyyden nimissä oli pakko jättää välistä. En mä mikään kuningatar siellä ole. Moni rakentelee hienoja tarinoita ja kikkailee kuvilla ja teksteillä. Mä olen aika yksinkertainen. 🙂 Mutta totaalisen koukussa ja innoissani. Snapchat on uusi musta, joten kyllähän mä hypähdin ilmaan, kun kuulin olevani Kurion ”Snapchatin 150 suurta suomalaista” -listalla. Heh, tuo ”suuri suomalainen” kuulostaa muuten aika mahtipontiselta. Hienolta. Karistellaanpas nyt pois turha suomalainen vaatimattomuus!

12593819_10153370111597544_6989908936160075773_o

Täältä se löytyy:

http://kurio.fi/ajankohtaista/snapchatin-100-suurta-suomalaista/

Tuu mukaan. Aamu-unisia kuvia ja jatkuvaa myöhästelyä (ei kai sentään). Elämän pieniä katastrofeja ja suurempia ilon hetkiä. Mun elämää. Sitä siellä on. Ai niin, ja Henriikan mielestä myös huonoa käsialaa. Höh. Käy tsekkaamassa itse, mitä mieltä olet! Mun nimi on snapcahtissa persoonallisesti tuijapehkonen. Tuu jo sinne. Tuu!

Aurinkoa!

nimmari

ps. Vinkkaa ihmeessä, ketä siellä sun mielestä kannattaisi seurata?

Kuvan tallensi jo aikaa sitten Nata yhteisellä työkeikalla, kun keittiöstä tuotiin hotelliaamiaisella yllättäen suklaakakkunen eteeni. Ilme sama kuin Kurion snäppilistan nähtyäni.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *