Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Ihan oikeasti uuteen kotiin!

Säikäytin siskoni ja äitini muutama kuukausi sitten, kun sometin ja bloggasin uudesta kodista. Molemmilla oli hypännyt pala kurkkuun ja hätkähdys, että mitä se pikku-Pehkonen on taas mennyt tekemään. Ei kai se nyt vain ole muuttamassa? Noh, silloin kyseessä oli vain klikkiotsikko (buahahaah), jossa kerroin siis blogini muutosta tänne Kauneus & Terveys -lehden alle. Silloin kyseessä oli väärä hälytys, mutta nyt on tosi kyseessä. Tosin onneksi sekä Äiti Pehkonen että isosiskoni jo tietävät tästä.

thumb_nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0498_1024Mulla on nimittäin edessä jännääkin jännempi muuttoviikko, kun pääsen loppuviikosta asettumaan aloilleni uuteen kotiin! Siis aivan ihanaan pikkuiseen omaan linnaani! Ai että mä olen odottanut tätä, enkä meinaa nytkään pysyä housuissani. Muuta Helsingin Etu-Töölön lintukodosta Punavuoren sykkeeseen.

Myönnetään, että rakastuin asuntoon ensisilmäyksellä – tai oikeammin jo vähän ennen sitä. Soitin välittäjälle samoin tein, kun asuntovahtini ilmoitti kyseisestä kohteesta ja jo muutamaa tuntia myöhemmin olin tutkailemassa asuntoa paikan päällä. Taisin tietää jo silloin, että tässä on uusi kotini.

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0501Olin pidemmän tovin katsellut sopivia asuntoja ja tiesin tarkalleen mitä haluan. Fiilis oli ihan erilainen kuin pari vuotta sitten ollessani ensimmäistä kertaa asuntokaupoilla. Silloin kiersin katsomassa kolmisenkymmentä asuntoa ja kriteerini heiluivat sinne tänne. Aika monta kohdetta piti katsastaa ennen kuin nykyinen kotini löytyi. Nyt tilanne oli kuitenkin toinen, sillä mun toiveet ja tarpeet oli selkeät. Haluaisin valkoisen, ihanan kodin vähän vanhemmasta kerrostalosta, jossa olisi korkeat huoneet ja ihanat ikkunalaudat. Noh, remppojen sun muiden suhteen kriteereitä oli tietty lisäksi pitkä lista, mutta onneksi juuri oikeanlainen koti löytyi ja tietenkin taas juuri silloin, kun sitä vähiten osasi odottaa.

Vuoden kiireisin kuukausi, johon ei todellakaan olisi mahtunut pankinvaihdos- ja muuttorumbaa. Mutta ainahan siinä käy näin. Elämä järjestää asiat oman mielensä mukaan. Ja oikeastaan, kun nyt tätä mietin, en haluaisikaan odottaa enää sekuntiakaan!

Tuleva viikko täyttyy siis minulla töiden lisäksi pakkaamisesta, purkamisesta, roudaamisesta, tuskan hiestä, onnenhihkaisuista ja uuteen kotiin asettumisesta. I-ha-naa!

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0106-4

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0130-3Kivaa viikon ja uuden alkua! Mulle tää ainakin on sellainen! Jihaah!

nimmari

Ps. Mullon aivan kaamea sisustusinspis. Tekisi mieli laittaa vähän kaikki uuteen uskoon. Vanhat huonekalut näyttävät valjuilta ja kulahtaneilta. Yhtäkkiä näen kaikkialla ympärilläni mahtavia sisustusratkaisuja ja kalusteita, joita olen AINA etsinyt! 😀 Miten tän saa taltutettua?

Kuvat: Janita Autio

Kommentit (2)

  1. Katariina

    Okei myönnän et aluks olin ihan varma tän olevan taas joku clickbait 😀 Mutta silti klikkasin auki ja onneksi niin 🙂 Toivon sulle rakkautta uuteen kotiin ja ihanaa uusien haasteiden ja juttujen tuoksuista kesää <3

  2. Tuija Pehkonen

    Kiitos Katariina! 🙂 Ja ihanaa rakkaudentäyteistä kesää sullekin!

    Tuikku

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *