Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Normipäiviä

Aikamoista hässäkkää viime viikot. Sain palautetta, että olen ollut nyt ”luovalla tauollani” kiireisempi kuin työaikoina. Heh, pakko myöntää, että viime päivinä tämä on pitänyt paikkansa.

IMG_1497

Minulla on kyllä aina ollut paheeni – suklaa, shampanja ja kyllättely. En siis osaa ein sanomista, en sitten millään. Mielestäni on ihan ok sopia samalle päivälle neljä – viisi palaveria, kunhan ne on aikataulutettu tehokkaasti. Nimenomaan siten, että paikasta toiseen ehtii ainoastaan taksilla tai yyberillä. Jep, tästä sitten kärsii niin ruumis kuin mielikin.

Viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut Linnanmäkigaalaa, Ricky-Tick Big Bandin keikkaa, dinneriä Chef & Sommelierissä (Viimein! Olen yrittänyt saada tänne pöytää ikuisuuden!), yöpyminen uudessa Lilla Robertsissa, kahdet kuvaukset, jumiutuneet hartiat, lätkämatsi, arviolta sataneljäkymmentäneljä palaveria sekä kaiken hässäkän vuoksi missatut ystävän kolmekybäset. (Onneksi lahja, sankarin suosikki Vuittonilta, pääsi perille suuren joukon saattelemana.)

IMG_1499

Lisäksi olen päässyt taas vähän työn makuun. Ihanaa! Olen jeesannut yhtä firmaa somen kanssa ja askarrellut sinne strategiaa. Tänään olin juontamassa heti aamutuimaan Radissonin aamiaistapahtumaan. Myös yksi jouluinen radioproggis on työllistänyt mua. Saisikohan sen jo paljastaa?! Ihan pian, mä lupaan. Olen nimittäin enemmän kuin innoissani.

Ihanaa viikkoa ja paljon energiaa! Marraskuu, mene jo ja anna joulun tulla!

nimmari

Kuva yllä:
Lilla Robertsin Lux-huoneesta (suosittelen).
RTBB:n keikalta (suosittelen).
Helsingin Urheiluhieronnasta (suosittelen).
Radissonin aamiaistilaisuuden juontokeikalta, päällä uusi lemppari HM:ltä.

Kuva alla:
Krog Roban läskimoosespossu, joka maistuu taivaalliselta.
Leenan kanssa Huippujengin markkinointikuvauksissa.
Meikattavana.
Jokerimatsissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *