Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Mikael Forssell

Miklu Forssellin uralle on mahtunut nousuja ja laskuja. Mies on kärsinyt loukkaantumisista enemmän kuin tarpeeksi. Toisaalta, Suomesta ei löydy montaakaan futajaa, jonka ura vetäisi vertoja Forssellin vastaavalle. Saksa ja Englanti ovat pelivuosien aikana tulleet tutuiksi. Mies rakastaa maalien tekemistä ja irtokarkkeja. Mutta löytyy hänestä herkempikin puoli. Puhuessaan loukkaantumisistaan, Miklu herkistyy toden teolla. Tuota puolta vahvatahtoisesta pelaajasta ei ole useasti näkynyt. Mulle putkahti samaan aikaan mieleen ilkeiden kielien ilkkumiset ja tuskailut Forssellin loukkaantumisten suhteen. Kuinkahan moni näistä huutelijoista on miettinyt, miten turhauttavalta pelaajasta itsestään tuntuu tällaisten asioiden keskellä?

thumb_DSC_8763_1024

Puhuttiin niistä seikoista ja tapahtumista, jotka ovat Miklun tuoneet tähän pisteeseen. Puhuttiin, mitkä asiat ovat muovanneet häntä ihmisenä ja pelaajana. Ainakin isyydestä Miklu on silmin nähden onnellinen ja ylpeä. Sen vaikutus Mikaeliin tuli selväksi myös läheistä ystävää, Riihilahden Akia puhelimitse jututtaessa. Ja perheenlisäystähän on tulossa vielä piakkoin  lisääkin kaksivuotiaan tyttären seuraksi.

Ai että musta on hienoa, että ihmisistä ehtii tunnin aikana tulla esiin niin monia puolia ja näkyä niin erilaisia tunteita. Nuo kaikki pääset kuuntelemaan Areenasta, täältä. Tunti aikaa itsellesi siis.

thumb_DSC_8777_1024

Mulla on jäljellä vielä kaksi haastattelua ennen kesätaukoa. Onneksi ohjelma kuitenkin jatkuu taas syksyllä. Niin paljon se on antanut ja opettanut. En ole ikinä saanut ohjelmistani niin paljon palautetta kuin tämän kevään aikana. Alkaa väkisinkin hymyilyttää.

Sen sijaan ensiviikkoinen vieras vähän jänskättää, vaikka lupasin etukäteen, ettei Tarja Halosen jälkeen enää mikään voi mua hetkauttaa. Noh, ensi viikolla tarinoimassa on Timo Soini. Niinpä. Olethan taas kuulolla silloin? Ensi keskiviikkona klo 13 – 14.

nimmari

ps. Jos muuten tulee mieleen sopivia vieraskandidaatteja, niin syksyn vieraslistaa aletaan ihan pikkoin suunnitella. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan vihjeitä?!

Kommentit (2)

 1. sanni

  Ensi kaudelle vieraaksi voisi tulla Mika Väyrynen. 🙂

  • Tuija Pehkonen

   Laitetaampas tämä vierasidealistaan! 🙂 Kiitos!
   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *