Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Menneestä ja tulevasta!

Ajatukset meinaa välillä jo harhautua ensi vuoteen. Eihän tätä kuluvaa ole enää jäljellä kuin pari hassua viikkoa. Ihana kevät tulossa, näin mä uskon ja toivon! Työrintamalla olen iloisempi kuin koskaan. Alkuvuodesta päästään nimittäin starttaamaan uusi työproggis mun-all-time-favourite-ohjelma Tanssii Tähtien Kanssa! Mulle tulee oma osio Tuija Tähtien Kanssa Maikkarin lauantai-iltoihin. Ai että. Hymyilyttää. Ja siis tietenkin se perinteinen Mikon ja Vapun sunnuntai-iltainen lähetys jatkuu tuttuun tapaan.

ttk

Sen verran kerrottakoon tositarinaa, että olen uskollisesti seurannut sarjaa alusta saakka, jokaikisen tuotannon ja elänyt mukana niin myötä kuin vastamäessä. Ohjelmaan osallistuminen tanssijan roolissa on ollut mun salainen haave. Se, että pääsen mukaan ihan oikeasti tekemään ohjelmaa on haave potenssiin kaksi.

Lisäksi AVAlla viime keväänä alkanut Suomen Ihanimmät Häät saa jatkoa, tosin vähän erilaisessa muodossa. Morsiusraadin sijasta pareja ja heidän häitään on tuomaroimassa Emilia Vuorisalmi, Eevi Teittinen ja Sami Minkkinen. Kuvaukset tuon proggiksen tiimoilta ovat plakkarissa ja odotan tätä aika jännittyneenä. Yhden jakson olen salaa päässyt kurkkaamaan jo etukäteen. Luvassa kyyneleitä ja tunteenpaloa.

DSC_0134 (1)

Radiohommat jatkuvat. Yle Puheen keskiviikkoinen ohjelmahan on oma pieni vauvani. Rakkaus radioon ei näytä pienimpiäkään hiipumisen merkkejä. Pieni hengenveto ja joulutauko, sitten taas jatketaan.

Työprojektien lisäksi hymyilyttää se, että tätä kirjoittaessa olen juuri lähdössä loikoilemaan Thaimaan aurinkoon. Ansaittu loma – mikä klisee. Mutta pitää paikkansa ihan kirjaimellisesti tällä kertaa. Kesäkin hurahti töitä tehdessä ihan ohi, ei siinä paljon ehtinyt relailla. Niin paljon muutenkin kaikkea tapahtunut. Paljon mä olen oppinutkin. Mä lupaan laittaa vähän vuotta pakettiin pikapuoliin. Voi olla, että innostun kirjoittamaan jo rantatuolissa makoillessani. Jos en, niin sitten kotiinpalattuani. Olen luvannut itselleni, etten tee yhden yhtä velvoitetta tuolle lomalle. Jos kirjoituttaa, saa kynä savuta (Taas klisee, Pehkonen!), jos ei, niin sitten lähinnä lueskelen.

DSC_0155

Ihania viimeisiä puristuksia ennen joulurauhaa. Ja aurinkoa, kai sitäkin voi talven keskellä toivoa!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *