Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Martina

Ensimmäinen lähetys Yle Puheen keskiviikoissa takana. Olo on helpottunut, huojentunut ja tyytyväinen. Uskokaa tai älkää, mä ehdin kerätä niskaani jo paineita ja hermoilla tästä! Suoria lähetyksiä takana on sen verran pitkä liuta, että sen ei varsinaisesti pitäisi jännittää. Jokin uudessa kuitenkin kutkutti vatsanpohjaa.

Onneksi vieraana oli jo etukäteen tuttu mimmi, Martina ja tunti hurahti siivillä. Ei mua enää kauhistuta lähteä tuolle kuuskytminuuttiselle matkalle, päinvastoin! Aikahan loppui kesken ja monta supertärkeää jäi kysymättä. Paljon myös selvisi. Esimerkiksi se, että Martinalla on ihan samanlaisia pelkoja kuin meillä kaikilla, että hän ei ymmärrä huonoa itsetuntoa ja että hän pitää julkisen Martinan ja koti-Martinan ihan mielellään erillään. Niin ja Martina on vahvuudestaan huolimatta hyvin huolehtivainen ja sydämellinen tyyppi.

Jos haluat vielä jälkikäteen kuunnella, jakso löytyy täältä.

thumb_DSC_4342_1024

AI ETTÄ MÄ RAKASTAN RADIOTA! Ensi keskiviikko ja Jaajon vierailu tulee jo pian, jihuuh!

nimmari

Kuvan otti Puheen Petra, jonka hääblogi löytyy täältä.

Kommentit (1)

  1. Petteri

    Hyvä Tuija!

    YES. Se oli hyvä startti ohjelmallesi!

    Kolkytminuuttia olisi jäänyt liian lyhyeksi. Jos saisi kahden tunnin jutustelusta tunnin ohjelman, saisi haastateltavasta enemmän esille, mutta onhan suora lähetys aina suora.

    Nuo tuttujen etukäteishaastattelut toimivat myös hyvin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *