Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Marraskuu on varma joulun merkki

Nyt jouluvouhotuksen saa vihdoin virallisesti aloittaa! Vuosi kääntyi marraskuulle! Tosin mä olen tietenkin ottanut jo pienen varaslähdön. Suunnilleen puolet joululahjoista on hankittu ja suurin osa ainakin suunniteltu valmiiksi, joulukorttilistat on tehty ja muutaman päivän olen jo huudattanut joulubiisejäkin. Tänään ajattelin vaihtaa tutun ja turvallisen Spotifyn Jouluradioon.

Kaikki valmistelut hoidan näin hyvissä ajoin siksi, ettei joulustressi pääse iskemään, vaan saan nautiskella joulufiilistelyistä, paketointirumbasta ja leipomisesta kaikessa rauhassa. Mä olen jouluihminen henkeen ja vereen ja haluan ehdottomasti nauttia jokaisesta joulu(pipari)n murusesta!

thumb__DSC1465 kopio_1024

Ihanaa jouluhöyrähtelyn alkua!

nimmari

ps. Vierailen tänään illalla Puoli Seitsemän -ohjelmassa Ykkösellä. Katsohan, jos oot töllön ääressä tuolloin!

Kuvan otti Viiskulman Ulla, joka muuten kirjoitti hauskan jutun myös yrittäjänaisten keskipäivän skumppailusta.

Kommentit (2)

 1. Enni

  Täällä on myös yksi jouluhörhö tai oikeastaan meidän koko perhe on. Lapset ovat jo monta viikkoa kinuneet joululauluja, mutta olen ollut sitä mieltä, että vasta marraskuussa… Mutta nyt se on vihdoin täällä ja joululauluja voi alkaa luukuttaa! Ihanaa joulun odotusta sinulle!

  • Tuija Pehkonen

   Ihanaa joulun odotusta sinnekin! Mulla jo paketointirumba pitkällä ja tänään pitäisi hankkia vihonviimeiset lahjat. *<:-D
   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *