Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Terkut Maikkarin syyspressistä!

Nopeat terkut Maikkarin syysohjelmiston julkistuksesta. Paljon tuttuja tyyppejä, monta halausta, kuulumisten vaihtoa, pari poskisuukkoa (erityismainintana Jorma Uotinen), sometusta ja tietenkin toimittajien piinaavat kysymykset.  Nää pressipäivät on hässäköitä aina, mutta sitä tämä elämä vähän muutenkin on viime aikoina ollut. Hulinaa ja hälinää, mutta onneksi ihanaa sellaista.

Haluan vain ihan nopeasti hihkaista, että syksyllä päästään taas tekemään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, tarkemmin Tuija Tähtien Kanssa -ohjelmaa. Ei varmaan tarvitse sanoa, että olen superinnoissani tästä. Ja ohjelmasta tulee sitten tänä vuonna aivan toisenlainen kuin viimeksi. Silloin peilattiin juhlavuoden kunniaksi menneeseen ja käytiin läpi huippuhetkiä vuosien varrelta. Tänä vuonna sukelletaan tähtioppilaiden arkeen ja aika syvällekin vielä. Nimittäin vaikka tanssi tuntuu vievän melkein kaiken osallistujien ajan, ei elämä ympärillä pysähdy.

Mutta tästä lisää sitten syksymmällä. Ensin on luvassa vielä viimekesäiseen tapaan Kesäterassi, jota houstataan tuttuun tapaan Loren aka dinosauruksen eli Backmannin Lorenzin kanssa jokaisena kesän arkipäivänä. Viisi viikkoa, viisikymmentä vierasta. Ei mikään ihan pieni rutistus. Mutta palataan kaikkeen lähempänä. Nyt mä lähden metsään.

Pus.

Ps. Paras tapa nollata hulina on nukkua yö teltassa ja imeä itseensä luonnonrauhaa. Sen mä teen nyt.

Kommentit (1)

  1. Jani

    Ihana Tuija<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *