Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Lukas Graham… Gröhöm…

Olen harmitellut, miten vähän keikoilla on viimeisen vuoden aikana tullut käytyä. Ensi alkuun (teko)syynä oli aamuheräämiset NRJ:n ja Kultakerhon aikoina, myöhemmin ihan vain saamattomuuteni. Myönnän. Joskus sitä vaan käy niin, että kivatkin asiat jäävät ihan omaa laiskuuttaan tekemättä. Minun on viime aikoina pitänyt myös aloittaa seinäpilates, palata takaisin bikram-tunneille, tehdä portfolio, opetella valokuvaamaan (se projekti on kuitenkin jo käynnissä), kehittää ja kehystää vanhat kuvat. Kaikki ihan kivoja juttuja, mutta niihin pitäisi kuitenkin ryhtyä.

Onneksi Köpiksen minilomaan sattui myös yhden suosikkini, Lukas Grahamin keikka. Jestas, nyt tosiaan kannatti ryhtyä! Yksi hienoimmista keikoista ikinä! Vuonna 2011 bändi pomppasi maineeseen YouTube-videoiden kautta ja tanskalaiset ovat olleet siitä saakka polvillaan, pikkuhiljaa myös muu maailma…

DSC06590

DSC06594

DSC06617

DSC06638

DSC06642

Köpiksen Forumissa järjestetyn keikan välispiikit menivät multa suurimmilta osin ohi, mutta sen verran ymmärsin yleisön ulvonnasta, että tanskalaistähti ei ainoastaan huudattanut, vaan myös huvitti kotiyleisöään. (Mua vähän hämää, että vaikka Lukas Graham on siis tanskalaisen bändin nimi, se on myös bändin solistin nimi. Mihin muotoon näitä nyt sitten taivutellaan?!) Lisäksi heitän vahvan veikkauksen, etten ollut ainoa, joka vuodatti muutaman kyyneleen katsomossa. ”7 Years” on soinut radiossa melkein liikaakin, mutta muutamia muita mielettömiä biisejä: What Happened To Perfect, You´re Not There, Ordinary Things. Ihan vain muutaman mainitakseni.

Jos et ole kuunnellut, tee se. Vielä parempi, jos sinulla on joskus mahdollisuus nähdä tämä livenä. Jestas.

Ei lisättävää.
nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *