Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Lempivaate

Lempivaate, turvavaate, jokaiseen tilanteeseen sopiva vaate. Vaate, joka pelastaa niin bad-hair-dayn kuin bad-face-dayn. Tiedät kyllä. Eikö jokaisella naisella ole sellainen?

Mun lempiturvapelastusvaate löytyi parilla kympillä Prahasta. Olin ihan vähällä ostaa naama kiristellen melkein neljänsadan mekkokaunistuksen. Ajattelin, etten sitten reissultani ostaisi enää mitään muuta. Onneksi skippasin ja päätin vielä piipahtaa pari halpaputiikkia ihan vain varmistuksen varmistukseksi. Siellä se nökötti odottamassa mua. Matsku ei rypisty, ja kuosi peittää kiireessä suupielestä vahingossa mekolle valuneet hammastahna- tai aamupalajäämät. Siis juuri ne, jotka huomaat aina vasta tärkeässä palaverissa…

tuija-pehkonen-16

Parasta tietenkin on, että nyt tuon säästämäni 380egeä voin törsätä ihan johonkin muuhun! Eikun hupsista. Humpsahtivatkos ne jo Tukholman reissulla viikonloppuna?

Mulla on kuitenkin järkevä selitys. Kun IHAN täydelliset nahkahousut osuvat kohdalle, niitä ei voi jättää kauppaan. Ikuisuushankinta, joka vain paranee käytössä. Sopii sitä paitsi niin monenlaiseen tilanteeseen. Muuntautuvainen vaate. Kyllä sä ymmärrät. Ei mun tätä tarvitse selitellä. Kuvia noista harmaista (!) täydellisyyksistä tulossa pian. Ai niin, ja jos haluat vinkkauksen, miltä merkiltä löytyvät ne kaikista parhaimmat, istuvimmat ja pehmeimmät nahkahousut, niin vastaus on DAY Birger et Mikkelseniltä. Olin sovittanut ehkä miljoonat ennen kuin löysin täydelliset. Viime syksynä nappasin ekan parin Köpiksestä ja nyt toiset Tukholmasta. Ne on vaan niin hyvät.

tuija-pehkonen-13

tuija-pehkonen-12

Suosin kestävää, järkevää ostamista. Ennemmin yksi hyvä kuin kolme kertakäyttövaatetta. Mutta uskon myös jokaisen naisen tunnistavan, kun se oikea sattuu kohdalle. Silloin on parempi kaivaa kuvetta kuin jäädä ikuisuuksiksi harmittelemaan. Joskus vain on tehtävä mitä on tehtävä.

nimmari

Kuvat: Karkin napsimia.
MUAH: Tarun taiteiluja.
Kiitos vielä molemmille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *