Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Koirakuume!

Kun maanantai tökkii ja sängystä nouseminen on aavistuksen muita päiviä kankeampaa, en keksi äkkiseltään mitään piristävämpää kuin tämä hauvavauva. Mullon ihan karmea koirakuume, eikä muutaman kuukauden ikäinen toyvillakoiravauva Cinna ainakaan helpota tilannetta. Omistaja on ollut ymmärtäväinen ja suonut mulle ilon lainata häntä aina tasaisin väliajoin, antanut muttuuttaa ja leikkiä ja käydä pissattamassa pihalla. (Välillä on hupsahtanut myös sisälle, mutta ei haittaa. Tuo suloisuus saa anteeksi melkein mitä tahansa.) Tiedätkös, tää ötökkä on myös varmasti maaaaailman pienin. Ja hänellä on suostuttelevaisimmat silmät ikinä. ”Juu, tuosta, saat kyllä sian korvan itsellesi… Totta kai tulen leikkimään kanssasi…”

thumb_DSC07598_1024

thumb_vaalea DSC07573_1024

Mulla on lapsuudessani ollut parikin koiraa, joten tiedän, mitä koiranhoito vaatii. Ei musta tällä hetkellä ole siihen kokopäiväisesti, mutta jos ja kun tilanne muuttuu, mä haluan tällaisen! Just tämän!

thumb_DSC07548_1024

thumb_DSC07531_1024 2

Awwwapuaenkestä. Eikös tää maanantai tunnukin jo vähän paremmalta?!

nimmari

Kommentit (2)

 1. Milla

  No ei kyllä tunnu paremmalta – muuteki jo viikonlopun ollu kovemmassa koirakuumeessa ku yleensä ja noi Cinnan kuvat helpottaaki asiaa toooosi paljon x( se näyttää ihan elävältä pehmolelulta en kestä! Ja noi silmät on kyl ihanat! <3

  • Tuija Pehkonen

   I know!!! <3 Hän on aivan syötävän ihana.
   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *